Hoera!! Jaap Houdijk - Parelmoer - boekuitgave is geslaagd!

Dankzij 107 donaties die samen € 8.048 opleverden voor Jaap Houdijk.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Parelmoer - boekuitgave

Parelmoer is een roman over de blindmakende jaloezie van een jongen van 13 die opgroeit in de jaren zeven...

Jaap Houdijk
Jaap Houdijk
Marketing & communicatie

Schrijver, componist en tekstdichter

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Dank voor je steun!

  Ik houd je graag op de hoogte van de vorderingen met Parelmoer.

 • € 20 of meer
  Haal een exemplaar van Parelmoer op tijdens de boekpresentatie

  Donateurs van € 20,- halen een exemplaar van Parelmoer op tijdens de presentatie op zondag 19 april 2020 15:00 uur in Willem Twee lunchcafé hangop, Boschdijkstraat 100, Den Bosch, en drinken een borreltje mee. Toegang voor twee personen.

 • € 25 of meer
  Ontvang een exemplaar van Parelmoer per post

  Verzend- en handlingskosten zijn inbegrepen.

 • € 40 of meer
  Geef Parelmoer cadeau

  Voor € 40,- schrijf ik jouw opdracht (maximaal 100 karakters) op de titelpagina van Parelmoer, signeer het boek en verzend het fraai verpakt naar je geliefde, vrienden of familie.

 • € 50 of meer
  Parelmoer én De noodlanding

  Donateurs van € 50,- ontvangen tijdens de presentatie op zondag 19 april 2020 15:00 uur in Willem Twee lunchcafé hangop, Boschdijkstraat 100, Den Bosch een exemplaar van Parelmoer en van het boek De noodlanding, voor deze gelegenheid in een speciale editie van 50 exemplaren gedrukt, gesigneerd en genummerd. Ze drinken uiteraard een borreltje mee. Toegang voor twee personen.

 • € 60 of meer
  Parelmoer én De noodlanding per post

  Ontvang per post een exemplaar van Parelmoer en van het boek De noodlanding, voor deze gelegenheid in een speciale editie van 50 exemplaren gedrukt, gesigneerd en genummerd. Verzend- en handlingskosten zijn inbegrepen

 • € 75 of meer
  Parelmoer én De noodlanding én een audioverhaal

  Ontvang tijdens de presentatie zondag 19 april 2020 15:00 uur in Willem Twee lunchcafé hangop, Boschdijkstraat 100, Den Bosch, Parelmoer en het boek De noodlanding, voor deze gelegenheid in een speciale editie van 50 exemplaren gedrukt, gesigneerd en genummerd. Ontvang bovendien een audioversie van het verhaal Tegen de draad, ingelezen door de auteur, Desgewenst te ontvangen per post.

 • € 150 of meer
  Interview-, signeer en/of voorleessessie

  Donateurs van € 150,- nodigen mij uit voor een interview, signeer- en/of voorleessessie op school, in een bibliotheek, boekhandel of literair café. Zij ontvangen bij die gelegenheid bovendien drie gesigneerde exemplaren van Parelmoer.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023