Paas-cd van zangeres Pearl Jozefzoon

een project van Pearl Jozefzoon — Utrecht
Paas-cd van zangeres Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon, één van de bekendste christelijke artiesten, maakt momenteel haar 1e Paas-cd. Steun Pearl en koop haar cd nu al!

Pearl Jozefzoon
Pearl Jozefzoon
Professioneel zangeres

Pearls zangcarrière begon in de kerk. En alhoewel ze ook op veel andere plekken zingt, is de kerk nog steeds haar geliefde thuisbasis.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Persoonlijke videoboodschap

  Bedankt voor jouw mooie donatie! Je krijgt de cd met handtekening in je brievenbus en een persoonlijke bedankvideo van mij in je mail.

 • € 15 of meer
  Digitale cd

  Dank je wel voor jouw donatie! Je ontvangt de cd digitaal.

 • € 35 of meer
  Cd met handtekening

  Dank je wel voor jouw mooie gift! Ik stuur de cd naar jou toe via de post. Natuurlijk zet ik er een leuk berichtje op.

 • € 50 of meer
  2 cd's

  Thank you thank you thank you! Jij ontvangt de Paas-cd én een andere cd van mij in je brievenbus. En natuurlijk zet ik er een leuk berichtje bij.

 • € 100 of meer
  2 vrijkaartjes voor een Paas-concert

  Wauw! Wat een gulle gift! Ontzettend bedankt. Je ontvangt mijn cd in je brievenbus en 2 vrijkaartjes voor een concert naar keuze van mijn Paas-tour via Zingen in de Kerk.

 • € 250 of meer
  4 vrijkaartjes voor een Paas-concert en Meet & Greet

  Jaaa! Dank je wel voor jouw ruimhartige donatie. Ik vind het heel bijzonder dat je mij steunt met dit bedrag. Je ontvangt mijn cd in je brievenbus en 4 vrijkaartjes voor een concert naar keuze van mijn Paas-tour via Zingen in de Kerk. Daarnaast wil ik je graag persoonlijk bedanken na dit concert (Meet & Greet).

 • € 1.250 of meer
  Huiskamerconcert

  Ik zal jou nooit vergeten! Ontzettend bedankt voor jouw tomeloze steun! Ik stuur jou de cd per post toe. Daarnaast geef ik jou een huiskamerconcert. Dit vindt plaats in 2020 (datum in overleg) en is onder begeleiding van tracks. Ik breng zelf de techniek en een technicus mee. In jouw gezellige woonkamer zijn maximaal 35 gasten die meegenieten van 8 nummers van mijn Paas-cd. Andere nummers overleggen we. Het huiskamerconcert is niet commercieel, je mag geen tickets verkopen en maakt geen pr. Ook is het huiskamerconcert niet bedoeld voor een ceremonie of ander feestje.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020