Hoera!! Denise Theunis - (Niet Meer) Alleen, de musical is geslaagd!

Dankzij 51 donaties die samen € 1.620 opleverden voor Denise Theunis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

(Niet Meer) Alleen, de musical

(Niet Meer) Alleen is het nieuwe project van Theatergroep Ongewenst.Een spraakmakende musical die met een...

Denise Theunis
Denise Theunis
Theatermaker

(Niet Meer) Alleen is het nieuwe project van Theatergroep Ongewenst. Een spraakmakende musical die met een knipoog veel taboes doorbreekt 🎭

1 project gesteund

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 20 of meer
  Theater workshop met een persoon naar keuze

  Bij een donatie boven de 20 euro krijg je de kans om gratis een theater workshop bij te wonen samen met een persoon naar keuze. De workshop wordt gegeven door Denise Theunis, de schrijver en regisseur van de voorstelling, en je wordt begeleid door de spelers uit de musical.

 • € 10 of meer
  Gesigneerde poster

  De eerste 30 mensen die boven de 10 euro doneren ontvangen een poster van de voorstelling met handtekeningen van de spelers.

 • € 40 of meer
  Een kijkje bij de repetities

  De eerste 20 mensen die boven de 40 euro doneren krijgen een exclusieve kans om bij één van de repetities van (Niet Meer) Alleen aanwezig te zijn. Dit wil je toch niet aan je voorbij laten gaan?

 • € 75 of meer
  Je naam in de voorstelling

  Ben jij één van de eerste drie mensen die 75 euro of meer doneert? Dan wordt jouw naam verwerkt in de musical. Je naam zal genoemd worden op het podium door één van de spelers, en je krijgt de pagina uit het script met jouw naam in een lijstje thuis gestuurd. Zo is je naam voor altijd vereeuwigd in de voorstelling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021