Occult

een project van Benito Ramon Cairo — Almere, Nederland
Occult

Doneer voor een goed leesbaar boek voor iedereen!

Benito Ramon Cairo
Benito Ramon Cairo
Scenarist

Benito Ramon Cairo (1965) is vader van drie kinderen en hij woont in Almere. Hij schrijft, is hobbykok en volgt een Bijbelstudie.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 75 of meer
  Wall Of Fame + Gesigneerd exemplaar van het boek

  Als het project van de grond komt wil ik een foto collage (wall of fame) op de home page van mijn website, waarin de foto's van de donateurs en/of logo's van bedrijven verwerkt zijn ... 'Niks mis met je positie op de muur. Zonder jou geen wall of fame. Ik meen het. Welkom, welkom.'

 • € 10 of meer
  Wall Of Fame

  Als het project van de grond komt wil ik een foto collage (wall of fame) op de home page van mijn website, waarin de foto's van de donateurs en/of logo's van bedrijven verwerkt zijn ... Voor dit bedrag zal je die van jouw echt moeten zoeken, maar hé, je staat er wel op ... Ja toch?! Welkom, welkom.

 • € 30 of meer
  Wall Of Fame

  Als het project van de grond komt wil ik een foto collage (wall of fame) op de home page van mijn website, waarin de foto's van de donateurs en/of logo's van bedrijven verwerkt zijn ...'Welkom. Je bent zonder hulpmiddelen zichtbaar. Welkom.'

 • € 150 of meer
  Wall Of Fame + De eerste 2 pagina's van deel 2

  Als het project van de grond komt wil ik een foto collage (wall of fame) op de home page van mijn website, waarin de foto's van de donateurs en/of logo's van bedrijven verwerkt zijn ... 'Je hangt op ooghoogte. Welkom, player, Welkom.'

 • € 300 of meer
  Wall Of Fame + De eerste 2 pagina's van mijn 2 nog te publiceren boeken

  Als het project van de grond komt wil ik een screensaver van het project op mijn website, waarop de foto's van alle donateurs en/of logo's van bedrijven te zien zullen zijn ... Je positie op de muur, onder de spotlight, valt niet over het hoofd te zien ... Welkom, welkom.

 • € 500 of meer
  Wall Of Fame + the director's cut van de crowfunding film

  Als het project van de grond komt wil ik een screensaver van het project op mijn website, waarop de foto's van alle donateurs en/of logo's van bedrijven te zien zullen zijn ... Wow, met je vette buidel. Jouw positie aan de muur is stabiel! Neem wat te drinken van me. Welkom, welkom.

 • € 1.000 of meer
  Wall Of Fame + the director's cut van de crowfunding film + behind the scene's material

  Als het project van de grond komt wil ik een screensaver van het project op mijn website, waarop de foto's van alle donateurs en/of logo's van bedrijven te zien zullen zijn ... Jij bent een Baas, met je diepe zakken! Samen met de andere bekende Nederlanders ben jij het kloppende hart van de collage. Welkom, welkom.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023