Hoera!! MuseumaanhetVrijthof - Een stukje Fotomuseum in huis is geslaagd!

Dankzij 34 donaties die samen € 10.147 opleverden voor MuseumaanhetVrijthof.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een stukje Fotomuseum in huis

Schaf een originele Hans Rietveld foto aan en help mee aan de verdere realisatie van Fotografiemuseum aan...

MuseumaanhetVrijthof
MuseumaanhetVrijthof
Fotomuseum

Museum aan het Vrijthof is een privé fotomuseum in Maastricht. Het museum wil twee keer per jaar een grote naam uit de fotografie.

 • Hoera!

  Hoera! Het project heeft de drempel van 80% gehaald! De maker past de begroting aan om het project toch door te laten gaan.

 •   Tip
  € 148 of meer
  Foto van Hans Rietveld

  Haal een stukje fotomuseum in huis met de aanschaf van een of meerdere foto’s van Hans Rietveld. Daarmee ondersteun je de verdere realisatie van het Fotomuseum aan het Vrijthof. Hans Rietveld heeft vijf van zijn foto’s ter beschikking gesteld voor deze actie “omdat het tijd werd dat er een volwaardig fotografiemuseum in Limburg kwam”. Alle foto's die via deze actie te verkrijgen zijn, zijn in Maastricht genomen. Maak een keuze uit de volgende foto's: 1. Meisje op het Vrijthof 2. Meisje met zwart haar op de Ezelmarkt 3. Oude mevrouw met hoedje 4. Gek Netteke met tas 5. Roeie Pierre in de Tribunal De foto's hebben een afmeting van 21x30 cm en zijn ingelijst met passe partout in een lijst van 30x40 cm.

 • € 50 of meer
  Meet & Greet/Rondleiding Hans Rietveld

  Een exclusieve rondleiding en Meet & Greet met fotograaf Hans Rietveld in Fotomuseum aan het Vrijthof. Hiervoor zijn zondag 13 september en zondag 27 september gereserveerd. Tijdstip/groepsgrootte t.z.t nader te bepalen, je ontvangt hier de juiste informatie tijdig over van het Fotomuseum.

 • € 155 of meer
  Foto's van Hans Rietveld + 2 toegangskaarten

  Haal een stukje fotografiemuseum in huis met de aanschaf van een of meerdere foto’s van Hans Rietveld. Daarmee ondersteun je de verdere realisatie van het Fotografiemuseum aan het Vrijthof. Hans Rietveld heeft vijf van zijn foto’s ter beschikking gesteld voor deze actie “omdat het tijd werd dat er een volwaardig fotografiemuseum in Limburg kwam”. Alle foto's die via deze actie te verkrijgen zijn, zijn in Maastricht genomen. Maak een keuze uit de volgende foto's: 1. Meisje op het Vrijthof 2. Meisje met zwart haar op de Ezelmarkt 3. Oude mevrouw met hoedje 4. Gek Netteke met tas 5. Roeie Pierre in de Tribunal De foto's hebben een afmeting van 21x30 cm en zijn ingelijst met passe partout in een lijst van 30x40 cm. Hier worden bij deze optie nog twee gratis-toegang-vouchers voor een bezoek aan Museum aan het Vrijthof (t.w.v. 23 euro) aan toegevoegd.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021