Leer(boek) Portret Tekenen met Potlood

een project van Deniz Ayhan — Boven-Leeuwen, Nederland
Leer(boek) Portret Tekenen met Potlood

Met het boek 'Portret Tekenen met Potlood' en de bijbehorende online leeromgeving kan iedereen leren stap...

Deniz Ayhan
Deniz Ayhan
Creatieve ondernemer

Mikoloro Art Supplies richt zich met teken- en schildermaterialen, advies, workshops en cursussen op (amateur)kunstenaars.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 55 of meer
  2 Exemplaren van het boek Portret Tekenen met Potlood

  Als dank voor jouw steun, ontvang je twee exemplaren van het boek, èèn voor jezelf en één om cadeau te geven. Ieder boek geeft toegang tot de online video voorbeelden.

 • € 10 of meer
  Toegang online video tutorials

  Naast mijn oprechte dank ontvang je toegang tot de online video voorbeelden. Je kan dan altijd later nog besluiten het boek aan te schaffen natuurlijk.

 • € 30 of meer
  Het boek Portret Tekenen met Potlood

  Als dank voor jouw steun, ontvang je een exemplaar van het boek. Ieder boek geeft toegang tot de online video voorbeelden.

 • € 40 of meer
  Het boek Portret Tekenen met Potlood & de online video tutorials

  Als dank voor jouw steun, ontvang je een exemplaar van het boek. Ieder boek geeft toegang tot de online video voorbeelden. Tevens krijg je toegang tot de online video tutorials.

 • € 60 of meer
  Het boek Portret Tekenen met Potlood & de online cursus

  Als dank voor jouw steun, ontvang je een exemplaar van het boek en de gehele online cursus en dus feedback op de gemaakte oefenopdrachten.

 • € 150 of meer
  Cursus Portret tekenen met Potlood en het boek (zaterdagmiddag editie)

  Als dank voor jouw steun krijg je naast het boek en alle bijbehorende digitale materialen, ook de gehele fysieke cursus op locatie in Beneden-Leeuwen. Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 3 uur op zaterdagmiddag (13:00 - 16:00 uur) die u met 5 andere donateurs gaat volgen. Alle benodigde materialen krijgt u erbij. De cursusdata zijn in 2020: 7 maart, 4 april, 2 mei, 16 mei, 30 mei en 13 juni.

 • € 150 of meer
  Cursus Portret tekenen met Potlood en het boek (donderdagavond editie)

  Als dank voor jouw steun krijg je naast het boek en alle bijbehorende digitale materialen, ook de gehele fysieke cursus op locatie in Beneden-Leeuwen. Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 3 uur op donderdagavonden (19:00 - 22:00 uur) die u met 5 andere donateurs gaat volgen. Alle benodigde materialen krijgt u erbij. De cursusdata zijn in 2020: 5 maart, 2 april, 30 april, 14 mei, 28 mei en 11 juni.

 • € 500 of meer
  Een volledige cursus, maar dan 1-op-1

  Jemig! Dank je, dat vind ik bijzonder! En als dank bied ik de volledige cursus 1-op-1 aan. In overleg bepalen we de cursusmomenten ergens in 2020 en ook de locatie bepalen we samen. En natuurlijk ontvang je het boek en de toegang tot alle online materialen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023