Wat leuk dat u op onze campagnepagina kijkt! Door middel van deze crowdfundingactie willen wij beamers en een JBLbox aanschaffen voor onze nieuwe voorstelling 'Ja, ik wil'.
Wie zijn wij? Live Your Story komt op scholen en in maatschappelijke organisaties met theatervoorstellingen gespeeld door jongeren die hun eigen verhaal delen. De voorstellingen die we spelen gaan over de thema’s seksuele diversiteit, racisme, discriminatie, seksualiteit en grenzen
Wat leuk dat u op onze campagnepagina kijkt!
Door middel van deze crowdfundingactie willen wij beamers en een JBLbox aanschaffen voor onze nieuwe voorstelling 'Ja, ik wil'.
Wie zijn wij?
Live Your Story komt op scholen en in maatschappelijke organisaties met theatervoorstellingen gespeeld door jongeren die hun eigen verhaal delen. De voorstellingen die we spelen gaan over de thema’s seksuele diversiteit, racisme, discriminatie, seksualiteit en grenzen aangeven.
Via de toegankelijke, grappige en confronterende voorstellingen en workshops leren de toeschouwers zichzelf, maar ook hun vrienden, docenten of collega’s beter begrijpen. Zo dragen we bij aan een veilige leer- en werkomgeving waar je mag zijn en ontdekken wie je bent.

Onze nieuwe voorstelling
Wij leren over aandelen die wij nooit gaan kopen, over landen waar wij nooit heen zullen gaan, over dieren die wij nooit zullen zien, maar hetgeen waar iedereen mee in aanraking komt, daar wordt slechts één les aan gewijd, tijdens biologie. Wij willen jonge mensen laten zien dat seksualiteit, liefde en grenzen belangrijke onderwerpen zijn waar minder schaamte omheen mag hangen. Dat nee zeggen of nog even wachten ook goed is en dat porno geen instructie voor de werkelijkheid is. We laten zien dat de liefde iets ingewikkelds maar vooral moois kan zijn. We houden een pleidooi voor de ongemakkelijkheid. Het hoeft niet perfect te zijn, als het maar een leuke, spannende en veilige ontdekkingstocht is.
Audiovisuele vormgeving
Omdat we willen nabootsen hoe het is om continue in parallelle werelden (online en offline) te bewegen en omdat we de druk van mediabeelden willen weergeven, worden er continue videobeelden geprojecteerd tijdens de voorstelling. Dit doen we onder andere met hand beamers waarmee de spelers op elkaar kunnen projecteren. We werken veel met gifjes en memes (zoals de beelden in dit projectplan) die associatief werken bij in de voorstelling voorkomende thema’s als schaamte en prestatiedruk. Dit is een stijlmiddel dat dichtbij de rol staat die video inneemt in het leven van de doelgroep.
Muzikale interactie
Ook willen we fragmenten uit bestaande nummers gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van een medley waarin er vrouwonvriendelijke nummers worden gezongen om zo aan te tonen hoe populair bepaalde nummers zijn die een grote groep van onze samenleving uit kunnen sluiten.
Nieuwste donaties

Iemand
7-01-2020 05:20Ik speel zelf mee en weet hoe belangrijk dit is.

Ignace
6-01-2020 23:35Ik kijk uit naar het moment dat deze voorstelling in klaslokalen speelt!

salem
6-01-2020 23:15Ik steun dit project omdat ik heb gezien dat de kwetsbaarheid van LYS mensen samen brengt. Steun ook!