Hoera!! Anne Kamps - De Zesvleugelige Kip is geslaagd!

Dankzij 74 donaties die samen € 11.000 opleverden voor Anne Kamps.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Zesvleugelige Kip

De Zesvleugelige Kip en andere fabeldieren van de voedingsindustrie is een poetische encyclopedie waarin...

Anne Kamps
Anne Kamps
Vormgever

Mijn werk balanceert tussen kunst en vormgeving. Actuele vraagstukken in een ander licht zetten en toegankelijker maken.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 15 of meer
  Cadeau (2x miniboekje) in tijden van Corona

  Dankjewel! Geweldige keuze. Voor deze tegenprestatie spring ik op de fiets naar het dichtstbijzijnde post NL punt. Laat me via de mail weten welke twee A6 boekjes het mogen zijn (kip, koe, geit, varken), waar het naar toe mag en met welke boodschap, dan zorg ik dat het zsm wordt geregeld.

 • € 25 of meer
  Ansichtkaarten

  Dankjewel! Je ontvangt 10 ansichtkaarten met tien verschillende inkttekeningen van de dieren uit het boek. Je ontvangt ze in de brievenbus.

 • € 40 of meer
  The Complete Collection (ENG)

  Thank you very much! In return you will receive ten A6 booklets of the animals in English, which means you will have the whole book in small size. It will be wrapped in a beautiful paper.

 • € 50 of meer
  Het pretpakket

  Dankjewel! Voor deze donatie ontvang je 2 A6 boekjes van losse hoofdstukken en de enige echte verjaardagskalender van de Fabeldieren van de Voedingsindustrie in de brievenbus

 • € 50 of meer
  Het boek "De Zesvleugelige Kip (en andere fabeldieren van de voedingsindustrie)"

  Hartelijk dank! Jij hoort bij de eerste 85 eigenaren van het boek De Zesvleugelige Kip. De boeken zijn genummerd 1/85, en zijn voorzien van een persoonlijk bericht van mij.

 • € 50 of meer
  Doe en boek cadeau!

  Hartelijk dank voor jouw donatie! Het is altijd leuk om cadeaus te krijgen en misschien nog leuker om te geven. Wanneer je deze tegenprestatie kiest ontvang je het boek mooi ingepakt en met een ansichtkaart van een dier erbij.

 • € 65 of meer
  Luxe editie van het boek

  Super bedankt! Je krijgt als tegenprestatie het boek in een handgemaakte cassette en een mooi lint voor tussen de bladzijdes. Ook worden deze tien boeken genummerd van 11/20.

 • € 75 of meer
  Het boek, met geheim elfde hoofdstuk!

  Super bedankt! Voor deze donatie ontvang je het boek, genummerd (1/10), met exclusief extra hoofdstuk en persoonlijk bericht van mij.

 • € 125 of meer
  VIP pakket

  Hartelijk bedankt! Deze bijzondere donatie maakt jou eigenaar van het exclusieve VIP pakket met boek, tafelkleed, theedoeken en ansichtkaarten.

 • € 200 of meer
  Tekening en gedicht van jouw huisdier

  Heel erg bedankt! Voor deze tegenprestatie kom ik bij je langs om een persoonlijke inkttekening en gedicht op maat van jouw huisdier te maken.

 • € 750 of meer
  Originele tekening V&A

  Ontzettend bedankt! Je ontvangt de tekening van de embryo (A3) of de tekening van de spieren (A3) die in het Victoria & Albert museum heeft gehangen. De tekening komt in een lijst.

 • € 1.000 of meer
  Originele tekening V&A

  Enorm bedankt! Je ontvangt de tekening van het skelet van de zesvleugelige kip (A1) die in het Victoria & Albert museum heeft gehangen. De tekening komt in een lijst.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022