Hoera!! Nathalie Cassée - Breng de Katoendrukkerij in de Volmolen! is geslaagd!

Dankzij 177 donaties die samen € 20.102 opleverden voor Nathalie Cassée.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Breng de Katoendrukkerij in de Volmolen!

Voorjaar 2020 opent de ambachtelijke Katoendrukkerij haar deuren in de iconische Volmolen te Amersfoort.

Nathalie Cassée
Nathalie Cassée
Blockprinter

De Katoendrukkerij bestaat sinds 2012

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 10 of meer
  Tien goede redenen voor een tientje

  Tien goede redenen voor een tientje 1. Breng het katoendrukken terug naar bakermat Amersfoort 2. Geef ons een goede start in de 17e eeuwse Volmolen 3. Draag met uw bijdrage bij aan het behoud van nationaal erfgoed 4. Maak onderdeel uit van een uniek verhaal 5. Geven geeft een rijk gevoel 6. Maak een klein gebaar met grote gevolgen 7. Help ons aan een passende werkplaatsinrichting 8. Help ons aan de inrichting van de hoekkamer 9. Help ons aan expositiematerialen 10. Help ons aan verstelbare printtafels voor scholieren Ten good reasons for a donation of € 10,- 1. Bring blockprinting back to cradle Amersfoort (NL) 2. Gives us a head start in the 17th C fulling mill De Volmolen 3. Contribute to Dutch national heritage 4. Be part of a unique story 5. Giving gives a rich feeling 6. A small gesture with big consequences 7. Help us to obtain fitted print tables 8. Help us set up the corner room for workshops 9. Help us to buy exhibition materials 10. Help us to buy adjustable tables for students

 • € 25 of meer
  karma कर्म

  Hartelijk dank voor uw bijdrage. Uw verdient een upgrade van uw karma कर्म!

 • € 75 of meer
  Katoenen tas met unieke afdruk blockprint

  U krijgt één unieke katoenen tas met daarop een afdruk van een blockprint die alléén bij deze campagne gebruikt wordt.

 • € 150 of meer
  Lezing over de Katoendrukkerij

  Nathalie Cassée verzorgt op locatie een lezing over het initiatief De Katoendrukkerij, de geschiedenis van het blockprinten in Nederland en India voor uw gezelschap van max. 30 personen (vereniging, stichting of bedrijf)

 • € 200 of meer
  Dagcursus blockprinten in de Katoendrukkerij

  U komt met twee personen één dag uw textiel printen in de Werkplaats van de Katoendrukkerij.

 • € 400 of meer
  Nodig uw gasten een dag uit in de Hoekkamer

  Kom naar de meest unieke plek van Amersfoort met uitzicht op de 14e eeuwse Koppelpoort, de Stoneystuw en rivier de Eem. Maak een dag gebruik van de Hoekkamer (26 m2) met max. 8 personen.

 • € 500 of meer
  Bijwonen één themaprogramma 2020

  U krijgt in 2020 de keuze om kosteloos één themaprogramma naar keuze bij te wonen met 2 personen. Dat kan bijvoorbeeld zijn het thema 'Sits' of 'Klederdracht' waarbij we op verschillende momenten minimaal een documentaire, een kleine expositie, een lezing en een workshop programmeren.

 • € 750 of meer
  De Werkzolder voor een dag

  Kom een dag naar de meest unieke plek van Amersfoort met uitzicht op de 14e eeuwse Koppelpoort, de Stoneystuw en rivier de Eem. Maak een dag gebruik van de werkzolder (80m2) met max. 10 personen.

 • € 1.000 of meer
  Masterclass blockprinten

  Tweedaagse masterclass blockprinten voor 2 personen óf een ééndaags teamuitje met max. 6 personen in de Katoendrukkerij. U ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de vóóropening in de Volmolen voorjaar 2020.

 • € 2.000 of meer
  Handbedrukte katoen en blockprint op maat

  Twee meter unieke handbedrukte katoen met een afdruk en kleur naar keuze, eenmalig voor u op maat gemaakt. We werken uw ontwerp in overleg met u als houten blockprint uit en drukken deze in de door u gewenste kleur op (2 meter) katoen, U kunt de stof gebruiken als kledingstof of woontextiel. U ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de officiële opening in de Volmolen voorjaar 2020.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023