Hoera!! Judith - In Her Shadow is geslaagd!

Dankzij 206 donaties die samen € 11.111 opleverden voor Judith.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

In Her Shadow

In her Shadow is een intieme danstheater ervaring, om ons te herinneren aan wie we zijn.

Judith
Judith
Danseres/Theatermaakster

Ik wil met In Her Shadow vrouwen inspireren hun innerlijke wereld open te breken en te ontdekken wat voor kracht daarachter schuilgaat.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  Toegang tot onze vrouwen Special in de Vondelkerk

  Dit gaat een wel heel bijzondere avond worden. Deze avond is de officiële premiére waarin wij enkel en alleen met vrouwen zullen samen komen. Waar wij samen onder de zachte begeleiding van Dymphi Peeters, onze muzikante, onze eigen oerklanken zullen gaan ontdekken. Gevolgd door de voorstelling. En speciaal voor jou, als gulle donateur, en als kers op de taart: een heerlijk puntje ,vol van liefde bereid, rauwe taart met een kopje thee! Kortom een avond waarin al jouw zintuigen geprikkeld zullen worden. We ontmoeten je dan ook graag na afloop van deze gehele ervaring.

 • € 20 of meer
  Een prachtige poster

  Na afloop van de voorstelling overhandigen wij jou persoonlijk een prachtige poster van onze In Her Shadow Cover beeld.

 • € 35 of meer
  Een heerlijk stukje taart na afloop

  Wij willen je graag bedanken voor deze fijne gift. Dat doen wij graag door jou na afloop van onze voorstelling een overheerlijk puntje vers met liefde verguld rauw taartje en een kopje thee aan te bieden. Exclusief kaartje, je kaartje kan je kopen via onze website: www.InHerShadow.com

 • € 50 of meer
  Een intiem inkijkje in onze keuken des creatie

  Een klein, persoonlijk en intiem inkijkje in onze keuken des creatie. Hoe komen we tot ons unieke materiaal? Wat gaat daar allemaal aan vooraf? Een intiem verslag per video speciaal voor jou!

 • € 100 of meer
  Meedoen aan het experiment

  De maakster, Judith Hermarij, is enorm nieuwsgierig wat er gebeurd met zowel het publiek als met de performers, als de voorstelling door enkel en alleen mannen of vrouwen als publiek ervaren wordt. Wat voor effect heeft dat op de algehele energie en ervaring? Ben jij ook zo reuze benieuwd. En zou jij dit ook willen mee ervaren? Dan bied deze tegenprestatie daar de mogelijkheid tot. Jij krijgt van ons: Toegang, als man zijnde, voor de Mannen editie op 12 maart in de Buiksloterkerk in Amsterdam OF, voor de vrouwen, toegang tot de vrouwen editie op 14 maart in de Vondelkerk in Amsterdam. En een kaartje naar keuze voor 1 van de andere 8 speeldata. Uiteraard ontmoeten wij jou na afloop. Want wij zijn reuze benieuwd naar jouw ervaring. Jouw beleving zullen we dan ook meenemen in de verwerking van ons experiment. Het lijkt ons Super als Jij daar ook bij bent!

 • € 125 of meer
  Bijwonen van een speciale voortoning

  Wil je alvast een preview van de voorstelling in rauwe vorm zien? Wil je meemaken hoe wij ons voorbereiden? Een kijkje achter de schermen? Wil je met ons jouw ervaring delen waarin wij alle tijd voor jou hebben? Om met elkaar in dialoog te gaan. Of wil je gewoon simpelweg enkel ervaren en luisteren? Alles is welkom op deze speciale voorvertoning voor jou. Deze zal gaan plaatsvinden op zondag 23 februari in Amsterdam tussen 13-15.30u. De locatie ligt aan de rand van Amsterdam en er zijn vollop gratis parkeerplekken aanwezig.

 • € 150 of meer
  Prive Pilates en Bodywork behandeling

  Onze Co-Artistiek leider Marjon van Grunsven is tevens ook een zeer gepassioneerde, ervaren Pilates docent en bodyworker. Speciaal voor jou geeft zij jou een prive Pilates sessie op de originele Pilates toestellen, gevolgd door een bodywork behandeling vanuit haar sfeervolle home studio in 'sHertogenbosch. In totaal zal dit 1.5 tot 2 uur duren. Aangezien Marjon van warmte en gezelligheid houdt, is dit dus inclusief een heerlijk kopje(s) Koffie en Thee en uiteraard iets lekkers erbij. Mis deze bijzondere, persoonlijke tegenprestatie niet, er is nl een beperkte oplage!

 • € 300 of meer
  Stembevrijdingsworkshop voor jou en je vrienden

  Nu kun je ook als vrienden, familie en collegaas ons gezamenlijk steunen! Deze workshop is een fijn, verbindend uitje met elkaar! In deze stembevrijdingsworkshop brengt onze muzikante, Dymphi Peeters, jullie in contact met jullie eigen innerlijke expressie. Samen brengen jullie ieders individuele klanken vanuit jullie ziel omhoog. Dymphi haar begeleiding is zuiver en fijnafgestemd. Zodat jullie, in alle veiligheid, die kanten van jezelf kunnen gaan onderzoeken waarvan jullie misschien niet eens wist dat deze bestonden! Een wel heel bijzondere, beperkte tegenprestatie. Mis deze niet! De workshop wordt gegeven in Den Haag en jullie mogen samen komen met in totaal 5 personen.

 • € 500 of meer
  Een bijzonder intiem "Team uitje"

  Deze voorstelling heeft als missie: Vrouwen te inspireren om hun innerlijke wereld open te gooien om te laten zien wat voor enorme kracht daarachterschuilgaat! Neem daarom jouw team, jouw collegaas, jouw personeel, jouw vriendinnen mee (tot max 10 pers) naar onze bijzondere voorstelling. Die gegarandeerd een opening tot reflectie en een aanzet tot een open dialoog met elkaar biedt. Ontmoet elkaar via deze bijzondere intieme ervaring vanuit een andere staat van zijn. En leer elkaar daardoor nog beter kennen. En natuurlijk, ook speciaal voor jullie, staat er na afloop een heerlijk stukje, vol met liefde bereid, rauw taartje en een kopje thee klaar. Uiteraard ontmoeten wij jullie graag na afloop. P.S. TIP: Is je team groter: steun ons dan tweemaal, driemaal of viermaal zodat iedereen kan mee! Ook de mannen in je team kunnen gewoon mee! Zie onze speellijst voor alle plaatsen waar wij zullen gaan spelen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023