Hoera!! Isabella Werkhoven - Een BOEK van Isabella's SCHILDERIJEN is geslaagd!

Dankzij 153 donaties die samen € 17.565 opleverden voor Isabella Werkhoven.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een BOEK van Isabella's SCHILDERIJEN

Met jouw hulp komt het er eindelijk: dat echte #boek, een #overzicht met mooie afbeeldingen van mijn schi...

Isabella Werkhoven
Isabella Werkhoven
Beeldend kunstenaar

Schilder Isabella Werkhoven, woont en werkt in Groningen

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Exemplaar van het boek, limited edition

  Je ontvangt een gesigneerde en genummerde (1 t/m maximaal 300) gebonden editie. Ook word je uitgenodigd voor de boekpresentatie. Bedankt voor je steun!

 • € 15 of meer
  Uitnodiging boekpresentatie

  Bedankt voor je bijdrage! Ik nodig je graag uit voor de boekpresentatie.

 • € 35 of meer
  Gewoon het boek zonder extra's - een voorbestelling

  Een exemplaar van het boek in voorbestelling, ongesigneerd, ongenummerd.

 • € 90 of meer
  2 gesigneerde exemplaren van het boek, limited edition

  Je ontvangt twee gesigneerde en genummerde (1 t/m maximaal 300) gebonden edities. Ook word je uitgenodigd voor de boekpresentatie. Bedankt voor je steun!

 • € 150 of meer
  In het colofon

  Je ontvangt een gesigneerde en genummerde (1 t/m maximaal 300) gebonden editie. Daarnaast vermelden we je naam in het colofon. Ook word je uitgenodigd voor de boekpresentatie. Bedankt voor je bijdrage!

 • € 275 of meer
  Luxe gebonden editie + piëzografie

  Je ontvangt een luxe gebonden editie, gesigneerd en genummerd I t/m L (50 ex), voorzien van een gesigneerde/genummerde piëzografie (oplage 5x10) van een originele tekening of een gemengde techniek op papier, op fraaie wijze ingepast in het boek. De eerste 20 donateurs mogen kiezen uit de de vijf verschillende afbeeldingen. Met de voorkeur van de laatste 30 donateurs wordt zo veel mogelijk rekening gehouden op volgorde van inschrijving. Ook word je uitgenodigd voor de boekpresentatie. Bedankt voor je steun!

 • € 600 of meer
  Originele pasteltekening in kleur op karton 27 x 28,5 cm

  Ontzettend bedankt voor deze mooie bijdrage! Je ontvangt een uniek werk: een originele tekening in kleur. Ik maak bijna nooit tekeningen, dus dit is bijzonder. Er zijn er slechts twee. Techniek: pastel en houtskool op karton, 27 x 28,5 cm. Dit werk is het origineel van één van de piëzografiëen van de luxe editie. Ook word je uitgenodigd voor de boekpresentatie.

 • € 700 of meer
  Originele pasteltekening in kleur op karton 27 x 37 cm

  Ontzettend bedankt voor deze mooie bijdrage! Je ontvangt de tweede van twee originele pasteltekeningen in kleur (pastel en houtskool) op karton (27 x 37 cm, één van de vijf originelen die zijn gebruikt voor de piëzografieën van de luxe editie en uiteraard een uitnodiging voor de boekpresentatie.

 • € 900 of meer
  Nieuwe originele pasteltekening in kleur op karton 37 x 46,5 cm + gesigneerd gebonden exemplaar boek

  Ontzettend bedankt voor deze fantastische bijdrage! Hiervoor ontvang je een nieuwe, originele tekening in kleur (pastel en houtskool) op karton, 37 x 46,5 cm (gesigneerd op de achterzijde) èn een gesigneerd gebonden exemplaar van het boek. Uiteraard word je ook uitgenodigd voor de boekpresentatie, waar deze tekening en de andere originelen zullen worden geëxposeerd. Een afbeelding van de tekening is te zien op de website van Isabella en op Facebook en Instagram. (Zie Het Verhaal onderaan voor de directe links.)

 • € 1.200 of meer
  Origineel werk in acryl- en olieverf op zwaar papier

  Ontzettend bedankt voor deze mooie bijdrage! Je krijgt hiervoor één van de originelen (formaat 25 x 32.2 cm) gebruikt voor één van de piëzografieën van de luxe editie en uiteraard een uitnodiging voor de boekpresentatie. * Een afbeelding van dit werk verschijnt binnenkort in een update

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022