Hoera!! Aby - De problemen van Boris en Berber is geslaagd!

Dankzij 70 donaties die samen € 2.128 opleverden voor Aby.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De problemen van Boris en Berber

Met jullie hulp de verhalenbundel van Aby Hartog en Herma Starreveld: "De problemen van Boris en Berber"...

Aby
Aby
Kinderboekenmaker

Ik ben kinderboekenschrijver, tekenaar, verhalenverteller, kennisoverdrager en meer, met de ambitie om ook zelf een boek uit te geven.

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 21 of meer
  Ja! Doe mij een boek!

  Fijn. We sturen je een door de makers gesigneerd exemplaar van “de problemen van Boris en Berber”. Je kunt het ook komen ophalen op de boekpresentatie waar je uiteraard voor wordt uitgenodigd.

 • € 11 of meer
  Dankbare kaarten

  Je hebt al een boek, maar wilt ons wel steunen. We sturen je een setje van vijf kaarten met tekeningen van Boris en Berber.

 • € 31 of meer
  Boeken en kaarten zijn altijd welkom

  Als dank en in ruil sturen we je een door de makers gesigneerd exemplaar van “de problemen van Boris en Berber”, en vijf kaarten met tekeningen van Boris en Berber. Je kunt het ook komen ophalen op de boekpresentatie waar je natuurlijk voor wordt uitgenodigd.

 • € 45 of meer
  Eén boek is geen boek. Ik wil er twee!

  We zijn blij met je. Heel blij. We sturen je twee door de makers gesigneerde exemplaren van “de problemen van Boris en Berber”, en vijf kaarten met tekeningen van Boris en Berber. Je kunt het ook komen ophalen op de boekpresentatie waar je van harte voor wordt uitgenodigd.

 • € 65 of meer
  Een tekening van jou, en meer

  Je wordt niet alleen uitgenodigd voor de boekpresentatie (met zelfgemaakte brownie), je krijgt ook een gesigneerd exemplaar van het boek en een door Aby (die ook kan tekenen) gemaakte digitale portret-lijn-vlak-tekening (o.b.v. een foto van jou).

 • € 100 of meer
  Een workshop tekenen van Herma

  Wie wil er nu geen twee uur durende workshop karakters tekenen? Herma nodigt je bij haar uit in in Alkmaar, en je gaat met haar aan de slag. Aby is er ook. En je krijgt natuurlijk ook een gesigneerd boek.

 • € 111 of meer
  Doe een voorstel

  Zou je iets willen wat we niet in het lijstje hebben staan, maar we je best kunnen en willen bieden? Een doos vol boeken, een cursus schrijven, iets heel anders? Doe ons een voorstel! Of laten we overleggen. Stuur Aby een mailtje, of bel hem!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023