Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
Wat ontzettend fijn!

We zijn weer een stapje dichterbij het spelen van Hello Again. Eeuwige roem voor jou! We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief.

  Tip
€ 25 of meer
Super!

Hoppa! We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en deze website. Daarnaast ding je mee naar twee kaarten voor onze première op 6 juli. En anders krijg je al eerste de kans om kaarten te boeken voor een andere datum!

€ 50 of meer
Yes!

Veel dank! Je dingt twee keer mee naar twee kaarten voor onze première op 6 juli. We houden je op de hoogte en je krijgt straks als eerste de mogelijkheid kaarten te kopen voor een van onze voorstellingen in juli(als je niet wint natuurlijk).

€ 75 of meer
Thanks, tot in TapasTheater!

Veel dank! Je krijgt als allereerste een exclusieve eerste scène uit Hello Again te zien in TapasTheater in Amsterdam! Je dingt twee keer mee naar twee kaarten voor onze première op 6 juli. We houden je op de hoogte en je krijgt straks als eerste de mogelijkheid kaarten te kopen voor een van onze voorstellingen in juli(als je niet wint natuurlijk). www.tapastheater.nl

€ 100 of meer
Geweldig!

Wow! Heel veel dank. Ook jij bent bij de exclusieve preview aanwezig in Tapas Theater in Amsterdam. Je dingt drie keer mee naar twee kaarten voor onze première op 6 juli. Anders kun je straks als allereerste boeken en je krijgt bij je bezoek straks in juli een persoonlijk geschenkje van ons. www.tapastheater.nl

€ 225 of meer
Wat heerlijk!

Je krijgt straks als allereerste een exclusief voorproefje van een van de scènes uit Hello Again in TapasTheater in Amsterdam. Daarnaast houden we je op de hoogte via de nieuwsbrief, krijg je de kans als eerste kaarten te boeken en krijg je bij je bezoek aan de voorstelling een klein geschenkje.

€ 500 of meer
Zooo!

Jij bent geweldig! Als tegenprestatie krijg je een tegenpresentatie in TapasTheater in Amsterdam. Daar zul je als allereerste een exclusieve presentatie van een van de dialogen krijgen met een select clubje anderen. Daarna proosten we graag met je op Hello Again! Je krijgt daarnaast de kans als eerste te boeken en ontvangt bij je bezoek straks in juli een klein geschenkje.

€ 1.000 of meer
Dit is fijn zeg!

We hopen jou snel te ontmoeten! In ieder geval bij de exclusieve tegenpresentatie in TapasTheater in Amsterdam, daar hoor jij als allereerste een van de dialogen uit de voorstelling in het Nederlands. Daarnaast nodigen we je samen met nog iemand uit voor de allereerste voorstelling van Hello Again en mag je, als je dat leuk vindt, een repetitie bijwonen in juni.

€ 2.500 of meer
Niet normaal....

Jij bent echt onze held. Er zijn twee kaarten voor de première voor je, je woont een repetitie bij in juni en in TapasTheater in Amsterdam ben jij bij de allereerste presentatie van een stuk uit de voorstelling. Op de première heffen we heel graag het glas met jou!

"Dankjewel voor je hulp! We houden je op de hoogte en als de actie slaagt melden we ons snel voor je eventuele tegenprestatie!"
- De Kernploeg

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2020