Hoera!! Froukje & Paul - EASY & CLASSY COATS is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 9.800 opleverden voor Froukje & Paul.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

EASY & CLASSY COATS

Help je mij mijn droom te vervullen, een merk met limited editions en special items te introduceren, met...

Froukje & Paul
Froukje & Paul
designer outerwear

ik ben een vakspecialist in het ontwerpen van dames jassen en collecties

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 65 of meer
  Opdruk om te dragen

  Super tof!! Als dank stuur ik je een one-size-fits-all T-shirt met een mooi geplaatste opdruk van een fragment uit de eerste schetsen van mijn jassen collectie.

 • € 10 of meer
  Dank je wel!!

  Elke donaties is er één om mijn doel te bereiken! Als dank stuur ik je een persoonlijk email bericht! Laat dan wel je email adres voor voor mij achter.

 • € 25 of meer
  Postcard & update

  Wauw! Als dank ontvang je een unieke postcard met eerste schetsen van mijn jassen collectie en een persoonlijk bericht en een update over de voortgang van mijn collectie.

 • € 120 of meer
  Uitnodiging excursie/lezing

  Geweldig! Je krijgt een uitnodiging voor een excursie/lezing naar de Modefabriek in Amsterdam, waarin ik je meeneem naar een inspirerend modevak event.

 • € 250 of meer
  Voucher & uitnodiging

  Je bent Fantastisch! Als dank ontvang je een voucher voor 10% korting op een van mijn jassen en een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke lancering van mijn label in Amsterdam medio augustus en zou ik graag met je willen toasten!

 • € 500 of meer
  Uitnodiging & .......

  Wauw! Eeuwige roem. Als dank krijg je naast een persoonlijke uitnodiging voor de feestelijke lancering van mijn label medio augustus in Amsterdam ook de mogelijkheid een jas uit de collectie te reserveren met 15% korting en zal ik deze bij levering personaliseren met een kleine borduur van je naam in de binnenkant van de jas.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023