Chefkok Tijmen

een project van Stan Berghs Imagery — Nederweert, Nederland
Chefkok Tijmen

Een kookshow, speciaal voor pubers. En om het nét wat interessanter te maken krijgt de 12-jarige Tijmen e...

Stan Berghs Imagery
Stan Berghs Imagery
Videoproductie

Stan Berghs Imagery is een videoproductiebedrijf die zich richt op het maken van cinematische video's, films, videoclips en meer!

2 projecten gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer
  Bedank video

  Heel erg bedankt! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken.

 • € 10 of meer
  Aftiteling

  Bedankt! Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling.

 • € 25 of meer
  Aftiteling groot

  Dankjewel! Je naam of bedrijfslogo is extra groot in de aftiteling terug te zien.

 • € 100 of meer
  Kijkje op de set

  Wat fantastisch! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken. - Jij mag één dag komen kijken op de set. Ook mag je een hapje proeven van het gemaakte gerecht.

 • € 150 of meer
  Uniek koksschort

  Wauw! Super fantastisch! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken. - Jij mag één dag komen kijken op de set. Ook mag je een hapje proeven van het gemaakte gerecht. - Je krijgt exact dezelfde schort als Chefkok Tijmen draagt. Een uniek schort met het logo!

 • € 500 of meer
  Uiteten

  Wauw! Wat super gaaf! Heel erg bedankt! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken. - Jij mag één dag komen kijken op de set. Ook mag je een hapje proeven van het gemaakte gerecht. - Je krijgt exact dezelfde schort als Chefkok Tijmen draagt. Een uniek schort met het logo! - Je mag met de hele crew mee uiteten in een chic restaurant naar keuze.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023