Chefkok Tijmen

een project van Manon Bongers — Nederweert, Nederland
Chefkok Tijmen

Een kookshow, speciaal voor pubers. En om het nét wat interessanter te maken krijgt de 12-jarige Tijmen elke keer een nieuwe opdracht.

Manon Bongers
Manon Bongers
Media productie

Met KLAT produceren wij unieke video projecten voor pubers. Hiermee volgen wij onze passie en laten wij dromen uitkomen.

1 project gesteund

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Bedank video

  Heel erg bedankt! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken.

 • € 10 of meer
  Aftiteling

  Bedankt! Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling.

 • € 25 of meer
  Aftiteling groot

  Dankjewel! Je naam of bedrijfslogo is extra groot in de aftiteling terug te zien.

 • € 100 of meer
  Kijkje op de set

  Wat fantastisch! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken. - Jij mag één dag komen kijken op de set. Ook mag je een hapje proeven van het gemaakte gerecht.

 • € 150 of meer
  Uniek koksschort

  Wauw! Super fantastisch! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken. - Jij mag één dag komen kijken op de set. Ook mag je een hapje proeven van het gemaakte gerecht. - Je krijgt exact dezelfde schort als Chefkok Tijmen draagt. Een uniek schort met het logo!

 • € 500 of meer
  Uiteten

  Wauw! Wat super gaaf! Heel erg bedankt! - Je ontvangt een plaats met je naam of bedrijfslogo in de aftiteling. - Je ontvangt een link naar een video waarin we jou persoonlijk bedanken. - Jij mag één dag komen kijken op de set. Ook mag je een hapje proeven van het gemaakte gerecht. - Je krijgt exact dezelfde schort als Chefkok Tijmen draagt. Een uniek schort met het logo! - Je mag met de hele crew mee uiteten in een chic restaurant naar keuze.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020