Numinous - design to fight burnout

een project van Stefanie Bonte — Utrecht, Nederland
Numinous - design to fight burnout

Numinous is een communicatietool voor mensen met een burn-out, ontstaan vanuit co-creatie tussen kunstenaar, patiënt en therapeut.

Stefanie Bonte
Stefanie Bonte
Ontwerper/kunstenaar

Ik ben ontwerpend kunstenaar, afkomstig van Theatervormgeving en de master Crossover Creativity.

1 project gesteund

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 35 of meer
  Numinous keychain + mini vote

  Je ontvangt een piepkleine Numinous in de vorm van een keychain. Bovendien krijg je inspraak bij het finale ontwerp en concept van Numinous.

 • € 15 of meer
  Bedankkaartje met ontspanningstip

  Je ontvangt een digitaal bedankkaartje met één van de ontspanningstips die ik special voor mijn donateurs gemaakt heb.

 • € 50 of meer
  Numinous socks + mini vote

  Je ontvangt fluffy Numinous sokken, voor een fijne warme nachtrust, of een relaxte, zachte avond op de bank. Bovendien krijg je inspraak bij het finale ontwerp en concept van Numinous.

 • € 75 of meer
  Ontspanningssessie

  Wil jij kennis maken met Numinous tijdens een ontspanningssessie? Samen met een ware relaxdocent ga je aan de slag in een leuke groepssessie. Tijdens deze (late) middag op culturele vrijhaven 'De Nijverheid' in Utrecht zal er bovendien nog veel meer te beleven zijn rondom Numinous. (inclusief twee consumptiebonnen per ticket)

 • € 149 of meer
  Numinous -GROOT-

  Bij deze donatie stem je voor de grote Numinous! Kies je ook alvast je favoriete skin? Ik neem contact met je op om je keuze vast te leggen. Bovendien krijg je inspraak bij het finale concept van Numinous. Let op, of je de grote of kleine Numinous krijgt, is afhankelijk van de meest gekozen Numinous tijdens deze crowdfunding.

 • € 149 of meer
  Numinous -KLEIN-

  Bij deze donatie stem je voor de kleine Numinous! Kies je ook alvast je favoriete skin? Ik neem contact met je op om je keuze vast te leggen. Bovendien krijg je inspraak bij het finale concept van Numinous. Let op, of je de grote of kleine Numinous krijgt, is afhankelijk van de meest gekozen Numinous tijdens deze crowdfunding.

 • € 350 of meer
  Numinous EXCLUSIVE

  Customize it! Wil je tijgerprint, dreadlocks of misschien wel een chique leren jasje als uiterlijk voor jouw Numinous? Ik ga graag samen met jou in een persoonlijke sessie rond de tafel om jouw perfecte Numinous te ontwerpen. Bij deze donatie stem je voor de kleine óf grote Numinous, ik neem contact met je op om je keuze vast te leggen. Let op, of je de grote of kleine Numinous krijgt, is afhankelijk van de meest gekozen Numinous tijdens deze crowdfunding.

 • € 1.900 of meer
  Numinous EXCLUSIVE Company

  Customize it! 5 Numinous-en voor bijvoorbeeld jouw bedrijf of praktijk. Jij kiest zelf de skin, met bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf, of iets dat bij de ambience van jouw werkomgeving past. Ik ga samen met jou in een persoonlijke sessie rond de tafel om jouw perfecte Numinous team te ontwerpen. Bij deze donatie stem je voor de kleine óf grote Numinous, ik neem contact met je op om je keuze vast te leggen. Let op, of je de grote of kleine Numinous krijgt, is afhankelijk van de meest gekozen Numinous tijdens deze crowdfunding.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020