Hoera!! Dave Van Der Wal - 180 vrijwilligers een avond uit is geslaagd!

Dankzij 40 donaties die samen € 4.050 opleverden voor Dave Van Der Wal.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

180 vrijwilligers een avond uit

Geef de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam, als dank voor hun jaarlijkse inzet,...

Dave Van Der Wal
Dave Van Der Wal

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 20 of meer
  Jouw naam in de foyer

  In de foyer komen alle namen van de donateurs te hangen. The Wall of Favor. Zo zien de 180 vrijwilligers direct door wie hun werk ook zo gewaardeerd wordt met dit avondje uit.

 • € 75 of meer
  Jouw naam in de foyer en programmaboekje

  In de foyer komen alle namen van de donateurs te hangen. Maar omdat jij zo gul bent zetten we je naam ook in het programmaboekje. Zo zien de 180 vrijwilligers direct en persoonlijk door wie hun werk ook zo gewaardeerd wordt met dit avondje uit.

 • € 500 of meer
  Pagina in het programmaboekje

  We hebben 5 mooie pagina's gereserveerd in ons digitale duurzame programmaboek. Speciaal voor jou of je bedrijf. Al het publiek wat naar de voorstelling komt kan met een QR code het boek op zijn smartphone laten verschijnen. Daarnaast ontvang je 2 kaarten voor de premiere op 24 december 2019

 • € 1.000 of meer
  Naam of Logo op flyers

  Wil je met je bedrijf dit initiatief sponseren dan plaatsen we als tegenpresentatie je naam of je logo op onze 6000 flyers en op onze website. Daarnaast ontvang je 2 kaarten voor de premiere op 24 december 2019 en krijg je een eigen page in het programmaboekje.

 • € 3.500 of meer
  Hoofdsponsor

  Ben je van niet lullen maar poetsen en wil je er voor zorgen dat we in 1x dit initiatief kunnen realiseren dan ben jij onze held. Daarom komt jouw naam of logo groots op al onze uitingen. Op de A0 posters, flyers, website en alle socials. Daarnaast ben je met 4 gasten welkom bij de feestelijke premiere op 24 december 2019

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022