VroegZat in het Park

een project van VroegZat in het Park — Enschede, Nederland
VroegZat in het Park

Op zaterdag 27 juni 2020 kan in Enschede de eerste VroegZat in het Park plaatsvinden. Jij hebt in handen...

VroegZat in het Park
VroegZat in het Park

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 22 of meer
  VroegZat in het Park ticket

  This is it. Deze crowdfunding actie draait om het voorverkopen van kaartjes voor het festival, want dan weten we of jullie er wel op zitten te wachten. Roep je vrienden op om ook een kaartje te kopen, geef er 1 (of 2) cadeau aan je buren of familie, trommel al je collega's op om hier de zomerborrel te doen en vergeet vooral jezelf niet want hier wil je bij zijn. Er worden maximaal 2000 kaarten voor deze prijs verkocht, de reguliere kaarten zullen duurder zijn.

 • € 10 of meer
  Consumpties in het Park

  Als je naar een festival gaat doe je dat toch ook voor een de hapjes en drankjes? Wij zullen zorgen dat jullie niks tekort komen. Voor €10 krijg je 4 consumpties ter waarde van €2,50 per stuk. Door nu dus alvast wat consumpties in te kopen betaal je straks gegarandeerd een lage prijs voor je drankje! Het mooiste is: als je aan deze actie meedoet dan ben je straks al lang vergeten dat je dat geld uitgegeven hebt dus voelt het bijna alsof die hapjes en drankjes gratis zijn. Dief van je eigen portemonnee als je dit laat lopen! Je mag deze deal uiteraard zo vaak kopen als je wil.

 • € 75 of meer
  Hemelbed in het Park

  Ben jij er ook niet blij mee als je op een festival moet zoeken naar een zitplek om te eten, laat staan een plek om even lekker te hangen of chillen? Altijd je vrienden kwijt omdat “bij die ene paal schuin links” voor iedereen wat anders betekent? Huur samen een hemelbed voor een dag (met uitzicht op de VroegZat stage!) voor de ultieme VroegZat ervaring! Je krijgt 10 polsbandjes die je zelf uit mag delen voor toegang tot jouw hemelbed. Er loopt zelfs een personal assistant rond die voor jou in de rij gaat staan voor eten en/of drinken. Het is geen all inclusive of besloten VIP area, bij ons is iedereen gelijk. Let op: dit is exclusief entree tickets!

 • € 100 of meer
  VroegZat artist experience

  Beleef een avond VroegZat zoals wij dat doen! Show naar keuze (behalve VroegZat in het Park), in overleg. Jullie worden thuis opgehaald, krijgen een VroegZat shirt en andere merchandise, rijden met ons mee naar de locatie, schuiven aan bij het backstage diner, hebben de hele avond toegang tot de kleedkamer waar een flesje van de door jullie aangevraagde drank en spreekwoordelijke blauwe m&m’s klaar staan, mogen tijdens de show de confetti gun afschieten, hebben onbeperkt advocaatjes met slagroom, krijgen als eerste de Glanerbrugse tapas onder de neus, mogen het laatste plaatje van de avond instarten en na afloop worden jullie netjes thuis gebracht met een paar aspirines. Ook leuk als cadeau!

 • € 1.000 of meer
  VroegZat op je feestje

  Ga je trouwen? Uitbundig je verjaardag/jubileum vieren? Of lekker de straat/buurt op stelten zetten? Dit is je kans om DJ Rob de Nice en MC Rick Rossig van VroegZat op je feestje te hebben! We zetten de boel op de kop zoals jullie van ons gewend zijn en laten jullie achter met stapels confetti op plekken waar de zon niet schijnt. Je mag zelfs onbeperkt verzoekjes bij ons doen en we nemen Glanerbrugse tapas en advocaatjes met slagroom voor je mee!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023