Hoera!! Oberon - Put the music in our musical! is geslaagd!

Dankzij 97 donaties die samen € 2.166 opleverden voor Oberon.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Put the music in our musical!

Help Oberon Theaterproducties aan een live band voor de musical 'American Idiot'!

Oberon
Oberon
Musicalvereniging

Wij zijn een Alkmaarse musicalvereniging die jongeren van 6 t/m 21 jaar les geeft en de kans biedt jaarlijks mee te doen in een musical!

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Wees er als eerste bij!

  Wat een fantastische donatie! Graag willen we u uitnodigen voor een preview. U bent als eerste welkom bij een doorloop van de voorstelling. Deze kunt u bijwonen onder genot van een kopje koffie uit uw eigen Oberon mok. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Bedankt dat u ons project wil steunen! Door uw donatie zijn we alweer een stapje dichterbij. Als dank willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 25 of meer
  Digitaal bedankje!

  Wauw! Bedankt voor uw mooie donatie. Hier staat een mooi gepersonaliseerd digitaal bedankje van onze leden tegenover. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 35 of meer
  Merchandise

  Wat fantastisch! Er komt echte Oberon merchandise (mok) uw kant op. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 100 of meer
  Kijkje achter de schermen

  Wauw! Wat bent u een held!! Graag willen we u bij de voorstelling een kijkje achter de schermen geven tijdens een backstagetour. Ook verblijden we u met een lekker pauze drankje en vijf loten voor onze loterij. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje! (Deze tegenprestatie is inclusief één kaart voor de voorstelling.)

 • € 150 of meer
  2 Vrijkaarten

  Bedankt! Graag nodigen we u en uw +1 uit voor onze voorstelling. Ook kunnen jullie in de pauze genieten van een pauzedrankje en vijf loten voor onze loterij. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 200 of meer
  VIPS!

  Dit kunnen we niet anders belonen dan met een echte VIP-treatment. Graag geven we u 2 toptickets, een foto met de cast, pauzedrankje, en een backstagetour. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • € 1.000 of meer
  Haal ons in huis!

  U bent onbetaalbaar! Met volledige dankbaarheid komt (een deel van) de cast naar u toe voor een akoestisch huiskamerconcert. Ook willen we u graag (wanneer u dit goed vindt) vermelden als donateur in ons programmaboekje!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022