Hoera!! Dilan Tekin - De Gelukzoekers - Albumrelease is geslaagd!

Dankzij 40 donaties die samen € 6.620 opleverden voor Dilan Tekin.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

De Gelukzoekers - Albumrelease

''Help ons op weg naar ons debuut-album! De eerste stappen van onze reis zetten we samen, nooit alleen''

Dilan Tekin
Dilan Tekin

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 75 of meer
  Gelukzoekers super-tas

  Bij donaties van 75 euro of hoger ontvangt u uw eigen unieke Gelukzoekers super-tas! Met daarin de nieuwe plaat op vinyl helemaal comopleet zoals hierboven met een gelukzoekers fanny pack, een shirt en nog wat andere superleuke verrassingen ;) En natuurlijk een gratis ticket voor de releaseparty!

 • € 10 of meer
  Ticket voor exclusieve relase party...

  Je bent erbij!! Vanaf donaties van 10 euro kunt u rekenen op een ticket voor onze geweldige release-party, eind Mei te Rotterdam!

 • € 35 of meer
  Het album''De Reis' van Gelukzoekers' op vinyl....

  Vanaf de 35 euro komt u in het selecte gezelschap dat ons eerste gelimiteerde album direct na persing gesigneerd, genummerd met stickers en poster en gratis ticket voor de release party toegestuurd krijgt, vetter kan niet toch?!

 • € 50 of meer
  Eeuwige roem...

  Bij donaties van 50 euro of hoger wordt u vermeld en bedankt op de binnenhoes van onze plaat. Eeuwige roem.... en een gratis ticket voor de release party.

 • € 125 of meer
  Rol in onze volgende superclip...

  Altijd al een carriere als acteur gewild? Dit is je kans! Breek door als een van de hoofdrolspelers in onze komende clip :) En je krijgt natuurlijk het complete album met ticket!

 • € 500 of meer
  Gelukzoekers komen bij u koken...

  Voor hele gulle donateurs die 500 euro of meer doneren willen wij graag nog een extra stap zetten! Wij komen bij u koken voor maximaal 8 personen en onszelf en uiteraard nemen we de nieuwe vinyl in de superbag als cadeautje voor u mee om hem een lekker samen te beluisteren :) En we eten en zingen gezellig met je mee onder akoestische begeiding van onze eigen Lars!

 • € 750 of meer
  Huiskamerconcert bij u thuis of op het bedrijf...!

  Voor 750 euro of meer komen wij bij u op lokatie in een intieme setting een volledige show voor u spelen. We brengen dan geluid en apparatuur mee. Genoeg voor zo'n 50 man. Perfect voor een verjaardag of een spontane vrijdagmiddag borrel :) Een ding is zeker: Dat wordt volop genieten!

 • € 1.250 of meer
  Je eigen liedje. Gemaakt door Gelukzoekers.. en jou!.

  Voor de lieve mensen met een droom die 1250 euro of meer doneren hebben we wel iets heel speciaals. Wij schrijven een liedje speciaal met jou. We gaan dit samen professioneel inzingen. En je komt shinen in de bijbehorende video! Omdat dit veel werk kost kunnen we deze unieke tegenprestatie maar beperkt aanbieden op=op!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023