Hoera!! Constantia Menaam - Muzikale reis?! is geslaagd!

Dankzij 42 donaties die samen € 1.759 opleverden voor Constantia Menaam.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Muzikale reis?!

Dit project draait om het maken van mooie muziek op bijzondere locaties en de sociale binding versterken...

Constantia Menaam
Constantia Menaam
Fanfare

Constantia is een 2e divisie fanfare uit Menaam. Mooi musiceren & gezelligheid zijn belangrijk bij ons.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Jubileumconcert met SMÛK

  Fantastisch dat u ons steunt. U ontvangt 2 vrijkaartjes (t.w.v. € 10 per stuk) voor ons jubileumconcert met coverband SMÛK op zaterdag 4 juli 2020 in de feesttent op de ijsbaan van Menaam. Tevens ontvangt u een digitaal reisverslag met foto's.

 • € 10 of meer
  Dank u!

  Fantastisch dat u ons steunt. Onze hartelijke dank daarvoor!

 • € 10 of meer
  Dank u!

  Fantastisch dat u ons steunt. Onze hartelijke dank daarvoor!

 • € 25 of meer
  Ansichtkaart + Reisverslag

  Fantastisch dat u ons steunt. U ontvangt van ons een ansichtkaart vanuit Duitsland en u ontvangt na afloop van onze reis een digitaal reisverslag met foto's.

 • € 35 of meer
  Bedrijfspromotie

  Fantastisch dat u ons steunt. Uw bedrijf wordt met logo in een speciaal bericht op onze social media genoemd als bedrijf dat onze reis naar Duitsland steunt.

 • € 75 of meer
  Met het hele gezin naar het jubileumconcert met SMÛK

  Fantastisch dat u ons steunt. U ontvangt 4 vrijkaartjes (t.w.v. € 10 per stuk) voor ons jubileumconcert met coverband SMÛK op zaterdag 4 juli 2020 in de feesttent op de ijsbaan van Menaam. Tevens ontvangt u een digitaal reisverslag met foto's.

 • € 80 of meer
  Muziekles

  Fantastisch dat u ons steunt. Wij bieden u 1 uur gratis privéles aan bij 1 van onze docenten (saxofoon, koper of slagwerk).

 • € 100 of meer
  Jubileum gezinsdeal

  Fantastisch dat u ons steunt. U ontvangt 4 vrijkaartjes (t.w.v. € 10 per stuk) voor ons jubileumconcert met coverband SMÛK op zaterdag 4 juli 2020 in de feesttent op de ijsbaan van Menaam. Ook ontvangt u 4 vrijkaarten (t.w.v. € 5,- per stuk) voor het concert 'reis door de tijd' op 12 december 2020 in de Roelengahal van Menaam. Verder sturen wij u een ansichtkaart vanuit Duitsland en ontvangt u een digitaal reisverslag met foto's.

 • € 120 of meer
  Bedrijfspromotie 2.0

  Fantastisch dat u ons steunt. Wij maken bij ons concert ‘Reis door de tijd’ op 12 december 2020 in de Roelengahal Schatzenburg ruimte voor uw bedrijf. U kunt 1 stuk reclame-uiting (reclamebord/ sponsordoek/beachflag) plaatsen. Daarnaast maken wij een speciaal bericht op social media waarin uw bedrijf met logo wordt genoemd als bedrijf dat onze reis naar Duitsland steunt. Tevens ontvangt u twee vrijkaarten (t.w.v. €5,- per stuk) voor het concert 'Reis door de tijd' op 12 december 2020 in de Roelengahal van Menaam.

 • € 250 of meer
  Huiskamerconcert ensemble

  Fantastisch dat u ons steunt. Een koperensemble of saxofoonensemble (u mag zelf kiezen) verzorgt voor u een huiskamer- (of bedrijfs)concert van een half uur. Indien gewenst kunnen wij berichtgeving hierover op onze website en social media plaatsen.

 • € 500 of meer
  Mee naar Duitsland

  Fantastisch dat u ons steunt. U mag met ons mee naar Duitsland!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022