Hoera!! Martine - Nooit vergeten is geslaagd!

Dankzij 140 donaties die samen € 4.675 opleverden voor Martine.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Nooit vergeten

Een project om verlies en rouw op een positieve manier bespreekbaar te maken

Martine
Martine

6 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Totebag

  Een exclusieve 'Nooit vergeten' totebag! Deze kun je ophalen tijdens de expositie, tussen 14 en 26 januari. Woon je in (de buurt van) Den Haag, dan kom ik hem langs brengen!

 • € 10 of meer
  Eeuwige dank

  Super bedankt dat je wilt doneren! Hier ben ik je eeuwig dankbaar voor!

 • € 20 of meer
  Setje van 5 ansichtkaarten

  Een setje van 5 'Nooit vergeten' ansichtkaarten. Deze kun je ophalen in januari tijdens de expositie, of ik stuur ze naar je op!

 • € 100 of meer
  Huiskamerconcert van Thijs Wijman

  Als je voor deze optie kiest, komt Thijs Wijman in januari of februari 2021 langs voor een huiskamerconcert. Thijs is mijn broer, onderdeel van het project en beginnend liedjesschrijver en geweldige verhalenverteller. *Onder voorbehoud dat het mogelijk is met de coronamaatregelen, anders wordt het huiskamerconcert verzet naar later in 2021.

 • € 200 of meer
  Werk van Nadine

  Een werk van Nadine. Zij heeft voor dit project de foto's gemaakt en maakt zelf nog veel meer mooi werk. Je hebt keuze uit vier, analoog gefotografeerde, werken. Voor de opties, stuur me even een berichtje! Het werk komt genummerd en met certificaat van echtheid. Je kunt het werk tijdens de expositie komen ophalen. Lukt dat niet, dan kijken we samen naar een andere manier!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022