Album + boek + clip Mevrouw Tamara

een project van Mevrouw Tamara — Utrecht
Album + boek + clip Mevrouw Tamara

Help mij om mijn nieuwe muziek op een bijzondere manier uit te brengen: op vinyl met een teksten boekje en met een mooie videoclip.

Mevrouw Tamara
Mevrouw Tamara
Muzikant

Mevrouw Tamara maakt breekbare, oprechte teksten met een omarmende instrumentatie die je meevoert in dromerige gedachten.

3 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Album + boekje + ticket release

  Jaaaa dit is ontzettend fijn, heel erg bedankt! Je gaat voor het complete pakket en daardoor voor de beste beleving: je krijgt het album op vinyl, het boekje van gevergeerd papier en toegang tot een release concert naar keuze! Tot bij de release, ik kijk ernaar uit!

 • € 10 of meer
  Ruimte

  Ontzettend bedankt dat je mij wil steunen! Jouw bijdrage geeft mij de ruimte om mijn album op de beste manier uit te brengen :) De postduif brengt je een persoonlijk bedankje.

 • € 15 of meer
  Digitale download album

  Bedankt dat je mijn muziek wil steunen! Je krijgt als eerste een nog onuitgebrachte track te horen en je krijgt in december een download van het album toegestuurd.

 • € 25 of meer
  Teksten boekje

  Heel erg bedankt! Vanaf nu kun je alle nummers meezingen! Je krijgt mijn teksten in een bijzondere uitgave: een boekje van gevergeerd papier.

 • € 35 of meer
  Album op vinyl

  Wauw, wat fijn! Je krijgt mijn album op vinyl. Je kunt deze ophalen bij een optreden bij jou in de buurt en vanaf €40 wordt de plaat bij jou thuis bezorgd.

 • € 45 of meer
  Boekje + ticket release

  Yes, hier ben ik erg blij mee! Je krijgt een boekje van gevergeerd papier en toegang tot een release concert naar keuze! Tot bij de release!

 • € 55 of meer
  Album + ticket release

  Wat ben jij een gulle gever, dank je wel dat je mij zo wil steunen! Je krijgt het album op vinyl en toegang tot een release concert naar keuze! Tot dan!

 • € 136 of meer
  Dubbele liefde

  Hiermee maak je mij dubbel zo blij, dank je wel! Jij gaat voor dubbele liefde: een pakket waar je jezelf en iemand anders mee kan verrassen :) Je krijgt 2 albums op vinyl, 2 boekjes en 2 tickets voor een release show naar keuze. (In de numerologie staat het getal 6 voor de liefde. Wanneer liefde vermenigvuldigt met zichzelf = 6*6 = 36.)

 • € 300 of meer
  Solo huiskamerconcert

  Dit. Is. Ge. Wel. Dig. Om je persoonlijk te bedanken voor deze prachtige bijdrage, kom ik een huiskamerconcert geven bij jou thuis! Tot gauw in jouw woonkamer!

 • € 750 of meer
  Band huiskamerconcert

  Dit is zo'n ontzettend fijne bijdrage, dat mijn drummer, bassist en gitarist ook graag mee komen om je te bedanken. We zullen er met z'n vieren voor zorgen dat iedereen in jouw huiskamer de oogjes dicht heeft.

 • € 1.000 of meer
  Supermegadeluxe huiskamerconcert

  Mijn dank is groot! Zo groot dat ik met een 7-koppige band in je huiskamer kom te staan, waarmee we alsnog zacht genoeg spelen zodat je geen klagende buren krijgt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019