Hoera!! Anna - Debuut EP Cosmic Youth is geslaagd!

Dankzij 76 donaties die samen € 3.026 opleverden voor Anna.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Debuut EP Cosmic Youth

De opname en feestelijke release van de debuut-EP van Cosmic Youth!

Anna
Anna
Band

Cosmic Youth bestaat uit vijf studenten van de Popacademie in Utrecht. We maken dromerige indie-pop/rock met een jazzy randje.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer
  Een persoonlijk bedankje

  Voor je donatie willen wij je graag bedanken met een handgeschreven kaartje! (Incl. handtekeningen van alle bandleden, handig voor als we later beroemd zijn).

 • € 15 of meer
  Jouw naam op onze gastenlijst

  Voor jouw gulle bijdrage belonen we je met een exclusieve plek op de gastenlijst voor onze allereerste EP release show! We beloven je een spectaculaire avond, gevuld met veel liefde en muziek.

 • € 30 of meer
  Exclusieve download EP met bonustrack

  Graag willen we je bedanken voor je bijdrage door je online toegang te geven tot onze EP (in hoge kwaliteit, d.m.v. een link), met als klap op de vuurpijl: een voorproefje op onze nog niet uitgebrachte single.

 • € 100 of meer
  Limited edition tekstenboekje én een prachtig t-shirt

  Een in beperkte opgave uitgegeven tekstenboekje (gesigneerd door alle bandleden). Hiernaast ontvang je ook nog eens een prachtig t-shirt met het enige echte Cosmic Youth logo (biologisch katoen, in de maten XS, S, M, L, XL, XXL).

 • € 150 of meer
  Een kijkje bij één van onze repetities

  Hierbij nodigen we je van harte uit om een keer bij één van onze repetities te komen kijken. Na een paar uur verlaat je de studio met een fijne goodiebag en nieuwe inzichten in de Cosmic Youth-keuken.

 • € 300 of meer
  Je favoriete drankje met je favoriete band!

  Wij (Anna, Max, Joris, Timucin en Roan) kijken er enorm naar uit om jou en een vriend/vriendin/partner/Tinderdate/buurvrouw te leren kennen. Je sluit onze meeting af met een goedgevulde goodiebag als tastbare herinnering aan de beste avond van je leven.

 • € 1.000 of meer
  Het enige echte HUISKAMERCONCERT!

  Wil je ons in je huiskamer/keuken/enige-andere-kamer-maar-wel-kamer-die-groot-genoeg-is-voor-vijf-man-en-instrumenten? Dat kan!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022