Hoera!! Stichting WijZijn - Dubbelportret project is geslaagd!

Dankzij 34 donaties die samen € 3.360 opleverden voor Stichting WijZijn.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Dubbelportret project

Twee kunstenaars met vluchtelingenstatus en twee Leidse kunstenaars ontmoeten elkaar voor het eerst op fi...

Stichting WijZijn
Stichting WijZijn
Stichting

Stichting WijZijn stelt zich ten doel verschillende maatschappelijke groepen en individuen te verbinden door middel van kunst en cultuur.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 125 of meer
  DINER MET DE KUNSTENAARS

  Geniet van een 3-gangen diner en borrel na met Inge Reisberman en Izaak Zwartjes. Beide kunstenaars werken mee aan het Dubbelportret project. Het diner en de borrel vinden meteen na elkaar plaats in de ateliers van beide kunstenaars, gevestigd in Haagweg 4 te Leiden. Locatie: Haagweg 4, Leiden Datum: vrijdag 27 maart Tijd: 18:30 - 22:30 Inge en Izaak geven u een unieke blik in hun eigen werkruimtes waar ook de eerste gefilmde fragmenten van het Dubbelportret project te zien zullen zijn . Hier bovenop kun je ook nog een afspraak maken voor een privé rondleiding op de tentoonstelling van het Dubbelportret project in Leiden van Nikita Swikker (projectleider) en Ayman Ghoujal (filmer).

 • € 20 of meer
  KOPJE KOFFIE OF THEE

  Met 20 euro help je ons al! Als dank ontvangen we jou tijdens de tentoonstelling hartelijk met een kopje koffie of thee.

 • € 40 of meer
  PRIVÉ RONDLEIDING TENTOONSTELLING

  Voor een donatie van 40 euro krijg je een privé rondleiding van Nikita Swikker (projectleider) en/of Ayman Ghoujal (filmer en deelnemer) tijdens de tentoonstelling van het Dubbelportret project tussen 28 en 31 mei 2020. We zien je graag!

 • € 50 of meer
  TWEELUIK FOTO'S, INGE REISBERMAN

  Stukje kunst voor aan de muur van Inge Reisberman. Deze foto's zijn speciaal voor dit project geselecteerd, ondertekend en in gelimiteerde oplage. Tweeluik 2x a5 formaat (22 x 15 cm)

 • € 55 of meer
  TEKENING, IZAAK ZWARTJES

  Bij jouw donatie van 55 euro ontvang je een originele pentekening van Izaak Zwartjes, speciaal getekend voor dit project en in gelimiteerde oplage. Pentekening op papier met houten ondergrond Formaat: 15 x 21 cm

 • € 80 of meer
  TEKENING IZAAK ZWARTJES EN TWEELUIK INGE REISBERMAN

  Stukje kunst voor aan de muur van Inge Reisberman (foto tweeluik: 2x a5 formaat, 22 x 15 cm) en Izaak Zwartjes (pentekening op papier met houten ondergrond, 15 x 21 cm).

 • € 250 of meer
  CREATIEVE COACHING VAN COACHING FOR CREATIVES

  Voor jouw donatie van 250 euro krijgt je 6 coachingsessies van een uur bij Coaching for Creatives óf een groepsworkshop van 2 uur voor max. 6 personen. Creatieve coaching sessies zijn voor jou perfect wanneer je jouw (verborgen) potenties wil leren aanspreken en verdiepen door je creativiteit in te zetten. Dit activeert het oplossingsgericht denken en inventiviteit. Door uit te vinden waar precies jouw kracht ligt en hoe jij deze gebruikt ontstaat er ruimte voor inzicht in wat jij nodig hebt om verder te groeien. In een speciaal voor jou op maat gemaakt traject onderzoeken we dan samen wat je nu kan en wil ontwikkelen om jouw deze potentie zo volledig mogelijk te benutten. Je eigen authentieke kracht is de weg hier naartoe. 6 coaching sessies van 1 uur / groepsworkshop van 2 uur voor max. 6 personen Locatie: Zeestraat 62, 2518 AC Den Haag Website: www.coachingforcreatives.nl

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022