Hoera!! Maria Gruppelaar - Boek kunstenaar Maria Gruppelaar is geslaagd!

Dankzij 25 donaties die samen € 6.550 opleverden voor Maria Gruppelaar.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Boek kunstenaar Maria Gruppelaar

Prachtig boek over mijn werk als beeldend kunstenaar. Een mijlpaal en een springplank tegelijk. Uitgever...

Maria Gruppelaar
Maria Gruppelaar

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 25 of meer
  Het Boek

  Bestel het boek, een hardcover van 80 pagina's met ongeveer 50 afbeeldingen. Zeer professionele vormgeving. Met een voorwoord van niemand minder dan Gerard Wessel en een interview afgenomen door Kees Verbeek waarin ik vertel over mijn werk. Af te halen op de presentatie op 1 maart 2020 bij de opening van mijn solotentoonstelling in Nijmegen bij Galerie De Natris. Maar als je niet kan, geen probleem: dan regelen we wat anders.

 • € 15 of meer
  Dank je wel!

  Jij hebt mijn eeuwige dankbaarheid! Kom gezellig naar de boekpresentatie op zondag 1 maart Galerie De Natris in Nijmegen.

 • € 50 of meer
  Workshop Schilderen met eitempera

  Inmiddels weet ik aardig wat over het maken van eitempera en het schilderen ermee. Het is helemaal niet moeilijk en de mogelijkheden zijn eindeloos! We gaan eerst de verf zelf maken van eidooier, water en pigmenten en daarna ermee schilderen. Een eeuwenoude techniek en zoveel beter voor het milieu en de gezondheid dan veel andere verfsoorten.. Geef je op en in overleg prikken we een dagdeel. En als je het boek erbij wilt hebben, doneer dan 85 euro..

 • € 250 of meer
  Kunstwerk

  Kom een werk uitkiezen in mijn atelier in hartje centrum Den Haag. Van schilderijen tot houten frames of een combinatie van beiden. Tarieven tussen 250 en 1250 euro. Bel of mail me en kijk alvast op mijn website of Instagram. Contactgegevens in de tekst hiernaast, onder de titel: 'Alvast heel hartelijk dank voor je donatie!'

 • € 295 of meer

  In ruil voor een donatie een werk op papier van 35 x 32 cm. Het boek krijg je erbij. Kom een werk uitkiezen op Art The Hague of in mijn atelier in de Molenstraat Den Haag.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022