Boek kunstenaar Maria Gruppelaar

een project van Maria Gruppelaar — Den Haag, Nederland
Boek kunstenaar Maria Gruppelaar

Prachtig boek over mijn werk als beeldend kunstenaar. Een mijlpaal en een springplank tegelijk. Uitgever Pascal van Spijk Art Publisher.

Maria Gruppelaar
Maria Gruppelaar

1 project gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 • € 15 of meer
  Dank je wel!

  Jij hebt mijn eeuwige dankbaarheid! Kom gezellig naar de boekpresentatie op zondag 1 maart Galerie De Natris in Nijmegen.

 • € 50 of meer
  Workshop Schilderen met eitempera

  Inmiddels weet ik aardig wat over het maken van eitempera en het schilderen ermee. Het is helemaal niet moeilijk en de mogelijkheden zijn eindeloos! We gaan eerst de verf zelf maken van eidooier, water en pigmenten en daarna ermee schilderen. Een eeuwenoude techniek en zoveel beter voor het milieu en de gezondheid dan veel andere verfsoorten.. Geef je op en in overleg prikken we een dagdeel. En als je het boek erbij wilt hebben, doneer dan 85 euro..

 • € 250 of meer
  Kunstwerk

  Kom een werk uitkiezen in mijn atelier in hartje centrum Den Haag. Van schilderijen tot houten frames of een combinatie van beiden. Tarieven tussen 250 en 1250 euro. Bel of mail me en kijk alvast op mijn website of Instagram. Contactgegevens in de tekst hiernaast, onder de titel: 'Alvast heel hartelijk dank voor je donatie!'

 • € 295 of meer

  In ruil voor een donatie een werk op papier van 35 x 32 cm. Het boek krijg je erbij. Kom een werk uitkiezen op Art The Hague of in mijn atelier in de Molenstraat Den Haag.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019