Hoera!! Museum Volkenkunde - Restauratie kamerscherm Kawahara Keiga is geslaagd!

Dankzij 249 donaties die samen € 33.890 opleverden voor Museum Volkenkunde.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Restauratie kamerscherm Kawahara Keiga

Het kamerscherm van Kawahara Keiga – één van de absolute topstukken van Museum Volkenkunde in Leiden – mo...

Museum Volkenkunde
Museum Volkenkunde

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 100 of meer
  Feestelijke onthulling!

  Veel dank! Wij nodigen je graag met een gast uit voor de feestelijke onthulling van het gerestaureerde kamerscherm: je bent de eerste die het weer in volle glorie ziet!

 • € 25 of meer
  Bedankt!

  We zijn je eeuwig dankbaar voor je bijdrage!

 • € 50 of meer
  Miniatuur-versie van het Kamerscherm

  Bedankt! Je ontvangt van ons een miniatuur-versie van het scherm en 2 tickets voor Museum Volkenkunde.

 • € 100 of meer

  Een modern Japans werk dat ook in het museum is geweest is het vier meter hoge schilderij Uki-Uki van Matsuura Hiroyuki. Dit werk verbindt klassiek en hedendaags Japan: een meisje in een klassieke kimono, maar dan in kleuren uit de huidige schattigheidscultuur. Van dit bijzondere kunstwerk is een IXXI wanddecoratie van 60 x 180 cm. gemaakt.

 • € 150 of meer

  Op woensdag 9 oktober ontvangt onze conservator Japan jou en een gast voor een heel speciale rondleiding in Museum Volkenkunde. Je komt te weten waarom het kamerscherm zo’n speciale plaats inneemt in onze collectie. We starten om 15.30 uur.

 • € 500 of meer
  College door de restauratoren

  Dank voor je gift! Je bent met een gast van harte welkom bij een bijzonder college door de restauratoren en onze Japan-conservator Daan Kok. Aansluitend is er ook een rondleiding bij de huidige Japan opstelling.

 • € 1.000 of meer
  Exclusief kijkje restauratieatelier en depot

  Hartelijk dank voor je steun! Er staat je een feestelijk ontvangst te wachten: we nemen jou en een gast graag mee achter de schermen in het restauratieatelier en ons Japan-depot.

 • € 3.000 of meer
  Exclusief ontvangst voor 10 vrienden!

  Bijzonder veel dank voor je mooie gift! Voor jou en 10 van je vrienden organiseren wij een zeer exclusief ontvangst afgestemd op je wensen bij de restauratie of (na sluitingstijd van het museum) bij de opstelling in het museum zelf. Ook ben je welkom bij een openingsbijeenkomst in Japan als het kamerscherm terug naar zijn oorsprong reist en het daar tentoongesteld wordt.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023