ALINE Nieuw Stripblad

een project van ALINE — Nederland en Belgie
ALINE Nieuw Stripblad

ALINE Een nieuw hoogwaardig grafisch Strip-Kunst-Tijdschrift met toptekenaars uit België en Nederland

ALINE
ALINE
Stripmakers & Tekenaars

Wij zijn een collectief. Wij beginnen samen het blad ALINE. Wij zijn tekenaars uit België en Nederland.

2 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer
  Een prachtig uniek boekje! + het blad ALINE

  50 Euro?! Dat vinden wij heel veel geld. Daar moet je wel iets prachtigs voor terugkrijgen. Wij, de medewerkers van ALINE, hebben een heel mooi uniek boekje voor je in een beperkte oplage van slechts 100 exemplaren! Een must have! En het eerste nummer van ALINE!!!

 • € 10 of meer
  We zijn je heel dankbaar!

  Een kus van Aline tijdens de presentatie 15 november

 • € 25 of meer
  ALINE Strip Kunst Tijdschrift

  Heel hartelijk bedankt dat je ons mooie project wilt steunen met je toch zo zuur verdiende geld. Binnenkort valt het eerste exemplaar van ALINE op je zo zachte deurmat. Maar nog mooier is als je jouw exemplaar tijdens de tentoonstelling in WG Kunst (15 t/m 24 november 2019) zelf komt halen.... Hopelijk vind je ALINE mooi...

 • € 100 of meer
  8 Prenten in mooie map + Het blad ALINE

  Zoveel geld geven wij niet iedere dag aan een goed doel. Superbedankt dat je ons wilt steunen met zo'n hoog bedrag! Daar krijg je dan wel iets heel bijzonders voor terug. ALINE tekenaars Typex, Ludwig Volbeda, Anne Staal, Charlotte Dumortier, Jeroen Funke, Shamisa Debroey, Sanne Boekel en Wasco maakten ieder een unieke omslagtekening voor ALINE. Hiervan worden luxe prenten gedrukt en in een mooie map gestoken. De oplage hiervan is slechts 50. Natuurlijk krijg je hiernaast ook het eerste nummer van ALINE.

 • € 250 of meer
  Een originele ALINE tekening + Blad ALINE

  250 Euro?! Je wilt echt heel graag dat ALINE er komt. ALINE moet daar een beetje van blozen en ze is je daar enorm dankbaar voor! In het ALINE laboratorium tekenden de ALINE kunstenaars Typex, Ludwig Volbeda, Sanne Boekel, Shamisa Debroey, Wasco, Charlotte Dumortier, Jeroen Funke en Anne Staal een heleboel kleurige ALINE cover-ontwerpen. Allemaal even mooi! Jij krijgt er daar één origineel van. + Het blad ALINE natuurlijk!

 • € 500 of meer
  Masterclass Striptekenen met lunch

  Ongelooflijk! Jij vind het werkelijk heel noodzakelijk dat ALINE er komt! ALINE wil je graag persoonlijk bedanken. Ze verwelkomt je met een hapje en een drankje en vertelt iets over de ontstaansgeschiedenis van het blad. Vervolgens krijg je een masterclass van 2 van de ALINE meestertekenaars.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019