Habitat X speelt BBQ

een project van TG Habitat X — Het Amsterdams Theaterhuis, Amsterdam
Habitat X speelt BBQ

'BBQ' is een voorstelling gebaseerd op onderzoek naar, en gesprekken met extreemrechtse groeperingen #Hitler&Turksbrood

TG Habitat X
TG Habitat X
theatermakers

TG Habitat X maakt voorstellingen vanuit de fascinatie voor onbekende werelden. Dit levert theater dat diepgeworteld is in de maatschappij.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  De spanning stijgt...

  Want in ruil voor jouw gulle gift krijg je naast een Meet&Greet met Neerlands heetste politicus, ook... een drankje aangeboden in het gezelschap van je favoriete personage!

 • € 10 of meer
  YES!

  Je krijgt een digitale verrassing in je mailbox.

 • € 20 of meer
  #JEBENTDEBESTE!

  Joehoe! Bedankt! Je krijgt een digitale verrassing PLUS in je mailbox; een persoonlijke boodschap van één van de personages.

 • € 35 of meer
  YESYESYES!

  Als dank mag je op de foto met de cast tijdens één van de voorstellingen. Extra like wanneer je dit deelt met #tghabitatx. Verder krijg je een digitale verrassing PLUS in je mailbox; een persoonlijke boodschap van één van de personages.

 • € 50 of meer
  Wie wil dit nou niet?!

  Jij krijgt een Meet&Greet met Neerlands heetste politicus! Dat wil je, geloof ons. Daarnaast krijg je een digitale verrassing PLUS in je mailbox; ; een persoonlijke boodschap van één van de personages!

 • € 100 of meer
  Jij bent FAN TAS TISCH!

  En daarom krijg je van ons een vrijkaart voor de voorstelling 'Habitat x redt Nederland'. Daarnaast mag je een drankje drinken met je favoriete personage, een meet&greet met Neerlands heetste politicus én krijg je een foto met de gehele cast! #tghabitatx

 • € 150 of meer
  Jij mag als VIP op de BBQ komen!

  Jij als held in actie verdient 2 vrijkaarten voor de voorstelling! Daarnaast mag je een drankje drinken met je favoriete personage, een meet&greet met Neerlands heetste politicus én krijg je een foto met de gehele cast! #tghabitatx

 • € 200 of meer
  WE VOTE FOR YOU!

  JIJ als next minister-president! Wij zouden er meteen voor gaan. Om je een eindje op weg te helpen en inspiratie op te doen: een gesigneerd script van schrijver Frank Gunning én 2 vrijkaarten voor de voorstelling! Daarnaast mag je een drankje drinken met Hitler, een meet&greet met Neerlands heetste politicus én krijg je een foto met de gehele cast! #tghabitatx

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019