Hoera!! Stichting Your Power Within - Magic O Metal - Enter The Metal Realm is geslaagd!

Dankzij 222 donaties die samen € 16.327 opleverden voor Stichting Your Power Within.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Magic O Metal - Enter The Metal Realm

Laat je inspireren door de wereld van Magic O Metal en ontdek je ware kracht!

Stichting Your Power Within
Stichting Your Power Within
Muzikant / Illustrator

Magic O Metal wil kinderen stimuleren hun dromen te volgen, een instrument te leren bespelen of op een andere manier creatief bezig te ziin.

2 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 49 of meer
  'Magic O Metal' Pack

  Nu ga je voorbereid de strijd aan met IcePick in ware Magic O Metal-stijl! Je ontvangt het vermelde 'Magic O Metal Horns' T-shirt, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD ´Enter The Metal Realm´. Het T-shirt is verkrijgbaar in de kleur zwart, in zowel volwassen- als kindermaten. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus.

 • € 10 of meer
  Donatie

  Jouw bijdrage zal de bouwstenen leveren voor het uitbreiden van The Metal Dimension! Je ontvangt een speciale oorkonde, waarmee je toetreedt tot de orde van de ´Protectors of the Metal Realm´. Een afbeelding van de oorkonde vind je in de catalogus.

 • € 10 of meer
  Download: Magic O Metal - Enter The Metal Realm

  Trotseer de digitale onderwereld van Magic O Metal en ontvang een link om de 12 originele metal-tracks (voor álle leeftijden), van het album 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm', overal te kunnen beluisteren. Een afbeelding van de tegenprestatie vind je in de catalogus.

 • € 15 of meer
  Het geïllustreerde boek: Magic O Metal - Enter The Metal Realm Vol 1

  Word deel van het eerste Magic O Metal-avontuur. Alleen JIJ kan voor een goed einde zorgen! Duik in het avontuur van 'Magic O Metal - Enter The Metal Realm', in dit eerste deel van een serie geïllustreerde verhalen. Een afbeelding van dit boek vind je in de catalogus.

 • € 20 of meer
  CD: Magic O Metal - Enter The Metal Realm

  Doe je ogen dicht, luister ... en besef dat jij getuige bent van een epische strijd tussen goed en kwaad. De eerste stap in The Metal Dimension is gezet! Als dank ontvang je het concept album met 12 originele metal-tracks (voor álle leeftijden) op CD, in een mooi vormgegeven digipack incl. een 12-pagina tellend booklet. Een afbeelding van de CD vind je in de catalogus.

 • € 20 of meer
  T-shirt: 'Magic O Metal Horns'

  Thanks en ... HORNS UP! Je ontvangt het 'Magic O Metal Horns'-shirt, met daarop het universele teken dat alle metal-fans met elkaar verbindt. Verkrijgbaar in de kleur zwart en zowel geschikt voor volwassen als jeugdige Metal Warriors. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van dit shirt vind je in de catalogus.

 • € 25 of meer
  Baseball-shirt: 'Picu en Alex', 2 helden uit The Metal Dimension.

  Horns Up! Met dit shirt zal zelfs The Power Pack voor je terugdeinzen! Verkrijgbaar in de kleur wit met zwarte mouwen. Zowel voor volwassen als jeugdige metalheads. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van dit shirt vind je in de catalogus.

 • € 25 of meer
  Baseball-shirt: 'Tommy en Lexie', 2 helden uit The Metal Dimension

  Bedankt, Metal Warrior! IcePick vormt geen bedreiging meer voor jou! Verkrijgbaar in de kleur wit met rode mouwen. Zowel voor volwassen als voor jeugdige metalheads. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van dit shirt vind je in de catalogus.

 • € 25 of meer
  Gepersonaliseerd boek: Magic O Metal - Enter The Metal Realm Vol 1

  Succes, Protector of The Metal Realm. Nu neem JIJ het op tegen de gemene IcePick! Duik in het avontuur van Magic O Metal waarin de held, in dit eerste deel van een serie geïllustreerde verhalen, JOUW NAAM draagt. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste naam, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van dit gepersonaliseerde boek vind je in de catalogus.

 • € 30 of meer
  Magic O Metal: The Basics

  Achter de magische poort bevindt zich een waar audio-visueel spektakel! Je ontvangt het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD ´Enter The Metal Realm´. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus of op www.magicometal.nl/crowdfunding.html

 • € 45 of meer
  Hoodie: 'Generation Metal'

  Nu ben jij klaar voor de strijd, met deze stoere Magic O Metal-hoodie voor álle metal generaties! Verkrijgbaar in de kleur zwart, zowel voor volwassen als jeugdige Metal Warriors. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze hoodie vind je in de catalogus.

 • € 49 of meer
  'Picu' Pack

  Nu zul je met gemak iedere gitaar kunnen temmen! Je krijgt het hierboven vermelde T-shirt met de afbeelding van de guitar battle van Picu en Alex, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Het T-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met zwarte mouwtjes, in zowel volwassen- als kindermaten. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus

 • € 49 of meer
  'Tommy' Pack

  Vanaf nu bepaal jij je eigen ritme! Je ontvangt het hierboven vermelde T-shirt met de afbeelding van Tommy en Lexie op de motor, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Het T-shirt is verkrijgbaar in de kleur wit met rode mouwtjes, in zowel volwassen- als kindermaten. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus.

 • € 70 of meer
  'Generation Metal' Pack

  Rob Halford: 'Metal is immortal, but we’re not.' Maak iedere generatie ‘Generation Metal’ met de hierboven vermelde 'Generation Metal'- hoodie, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. De hoodie is verkrijgbaar in de kleur zwart, in zowel volwassen- als kindermaten. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus.

 • € 80 of meer
  'Family' Pack

  Er is maar één goed virus: het metal virus! Als de hele familie hierdoor aangestoken wordt, is er maar één medicijn: vier van de hierboven vermelde T-shirts naar keuze voor het hele gezin, of voor alle neefjes, nichtjes en kleinkinderen. Verder het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. De T-shirts zijn verkrijgbaar in de kleuren zoals bij de individuele T-shirts aangegeven, in zowel volwassen- als kindermaten. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maten, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus.

 • € 99 of meer
  Collectors Magic

  Voor jou daalt een dappere postbode af naar de eindeloze mijnen van The Metal Dimension, om daar het atelier van The Metal Illustrator te bezoeken! Aldaar ontvangt hij een Magic O Metal-prent, van de hand van Scott Wenmakers, inclusief het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Een afbeelding van deze gelimiteerde bundel vind je in de catalogus.

 • € 99 of meer
  Enter the Metal Dimension

  Stripfiguren worden nooit oud! Blijf voor eeuwig jong en laat je portret op 'Magic O Metal'-achtige wijze vastleggen door Scott Wenmakers. Verder ontvang je het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD ´Enter The Metal Realm´. Een afbeelding van deze gelimiteerde bundel vind je in de catalogus.

 • € 129 of meer
  Teken de Magie

  Één van de machtigste wapens in The Metal Dimension is ... het potlood! Gebruik dit wapen tijdens de teken-clinic, verzorgd door Scott Wenmakers. Daarnaast ontvang je het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm', The Metal Illustrator zal deze bij aanvang van de clinic persoonlijk aan je overhandigen! De teken-clinic zal plaatsvinden op een nog nader te bepalen datum en locatie in Nederland. Reiskosten zijn geen onderdeel van deze tegenprestatie en zijn voor rekening van de deelnemer(s). Een afbeelding van deze gelimiteerde bundel vind je in de catalogus.

 • € 129 of meer
  Speel de Magie

  Slechts 6 snaren en 12 noten ... en toch ligt de wereld aan je voeten met deze gitaar-clinic verzorgd door Sander Gommans. Daarnaast ontvang je het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Sander Gommans zal deze bij aanvang van de clinic persoonlijk aan je overhandigen! De gitaar-clinic zal plaatsvinden op een nog nader te bepalen datum en locatie in Nederland. Reiskosten zijn geen onderdeel van deze tegenprestatie en zijn voor rekening van de deelnemer(s). Een afbeelding van deze gelimiteerde bundel vind je in de catalogus.

 • € 549 of meer
  Custom Magic O Metal-gitaar

  Vervaardigd uit het meest verfijnde hout uit het betoverde Magic O Metal-woud en gezegend door Picu zelf! Zo ontstond deze Ibanez RG 170 DX, met een unieke Magic O Metal-opdruk. Een afbeelding van deze Magic O metal-gitaar vind je in de catalogus.

 • € 574 of meer
  'Ultimate Guitar' Pack

  Horns up! Nu kun je meespelen met de avonturen van Picu en IcePick. Je ontvangt de custom Magic O Metal-gitaar, één van de hierboven vermelde T-shirts naar keuze, het geïllustreerde Magic O Metal-boek én de CD 'Enter The Metal Realm'. Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. Een afbeelding van deze bundel vind je in de catalogus.

 • € 649 of meer
  Magic O Metal: 'Shred Pack'

  Leer het heilige vuur te temmen in je nieuwe Magic O Metal-gitaar! Deze gitaar-clinic wordt verzorgd door Sander Gommans. Je ontvangt hierbij persoonlijk de Magic O Metal-gitaar, één van de hierboven vermelde T-shirts naar keuze, het geïllustreerde Magic O Metal-boek en de CD 'Enter The Metal Realm'. Het T-shirt is verkrijgbaar in de kleuren zoals bij de individuele T-shirts aangegeven, in zowel volwassen- als kindermaten. Sander Gommans zal deze bij aanvang van de clinic persoonlijk aan je overhandigen! Indien je na bestelling van dit artikel een berichtje stuurt aan [email protected] met de gewenste maat, dan zorgen wij ervoor dat we deze zo snel mogelijk na het einde van deze campagne naar je toe sturen. De gitaar-clinic zal plaatsvinden op een nog nader te bepalen datum en locatie in Nederland. Reiskosten zijn geen onderdeel van deze tegenprestatie en zijn voor rekening van de deelnemer(s). Een afbeelding van deze gelimiteerde bundel vind je in de catalogus.

 • € 1.500 of meer
  'Magic O Metal Madness'

  Jimmy Hendrix: 'Music doesn’t lie.' Het ultieme eerbetoon! Een professioneel, door Sander Gommans (After Forever, HDK, Trillium, Phantom Elite), gecomponeerde en opgenomen metal-track, gewijd aan een persoon of onderwerp naar jouw keuze! Een afbeelding van deze gelimiteerde aanbieding vind je in de catalogus.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023