Moetjehoren.nu

een project van Jong Woo Voskuijlen — Amsterdam, Nederland
Moetjehoren.nu

Het nieuwe platform voor de getalenteerde singer-songwriters in Nederland! Bouw mee en kom naar onze akoe...

Jong Woo Voskuijlen
Jong Woo Voskuijlen
Projectmanagement

Het nieuwe platform voor de getalenteerde singer-songwriters in Nederland! Bouw mee en ondersteun het talent in Nederland!

1 project gesteund

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 125 of meer
  VIP: Akoestische live muziekfilmopname bijwonen!

  Dit is uniek! Als fan kun je bij een muziekfilm opname zijn en het volgende kun je verwachten (sessie duurt zo'n 2,5- 3 uur): - Ontvangst met kop koffie - Korte rondleiding professioneel muziekstudio - Meet & Greet singer-songwriter die gaat opnemen - Foto met de singer-songwriter - Live audio- en filmopname Wil je dus zien hoe een YouTube muziekfilm geproduceerd wordt op de set? Dan wil/ kun je hierbij zijn!

 • € 20 of meer
  Gesigneerde fysieke foto met bio van de singer-songwriter

  Tof en leuk! Een gesigneerde mooie foto van jouw favoriete singer-songwriter op ons platform met zijn of haar bio.

 • € 25 of meer
  Vlog bedankje + Digitale poster

  Bedankt! Jullie krijgen een persoonlijk vlog bedankje van één van de singer-songwriters, een digitale poster met crew en een persoonlijk bedankje op één van onze social media kanalen!

 • € 35 of meer
  Ticket akoestisch live mini concert

  Onze droom en dit is wat wij het liefst doen! Officiele launch: 2 uur lang een akoestisch live mini concert (150 personen) met 3-4 zeer getalenteerde singer-songwriters! Dit wil je niet missen, dus wees erbij!

 • € 75 of meer
  VIP ticket officiële launch eind januari

  Unieke beleving live shows! Front row ticket (eerste twee rijen) en ontvangst met een kop koffie en twee consumptiebonnen + foto met één van de songwriters

 • € 250 of meer
  Privé concert van 25-30 minuten

  Heel intiem! Je krijgt met een zeer select gezelschap (maximaal 15 personen) een persoonlijke threatment van één van de singer-songwriters. Er worden 5-6 nummers speciaal voor jou en het gezelschap live gezongen. Er zal tevens een foto met jou en de artiest worden genomen. (Note: tegenprestatie is per persoon)

 • € 375 of meer
  Teamuitje voor onze akoestische live concert

  Speciale meet & greet met één van de singer-songwriters voor maximaal 12 personen als team inclusief groepsfoto! Er liggen 12 tickets klaar voor de officiële launch live mini concert eind januari. De indiener krijgt ook een ondertekende songtekst van één van de songwriters.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021