Hoera!! Kenny Rubenis - Save Dating for Geeks! is geslaagd!

Dankzij 1696 donaties die samen € 44.448 opleverden voor Kenny Rubenis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Save Dating for Geeks!

Red de dagstrip 'Dating for Geeks' door Kenny Rubenis, na het wegbezuinigd zijn uit Metro.

Kenny Rubenis
Kenny Rubenis
Stripmaker

10 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 20 of meer

  Wauw! Dank je! Als de crowdfunding straks geslaagd is, stuur ik je een speciaal setje Dating for Geeks ansichtkaarten op! En ook zet ik je naam in het dankwoord van Dating for Geeks 11 en 12!

 • € 10 of meer

  Superbedankt! Door jou kan Dating for Geeks doorgaan en kun jij nog minimaal een jaar lang elke werkdag een nieuwe aflevering lezen!

 • € 50 of meer

  Yowzah! Bedankt! Jij krijgt van mij na de crowdfunding een exclusief Dating for Geeks speldje om je extra te bedanken!

 • € 100 of meer

  Damn... DANK JE WEL! Jij laat duidelijk zien dat je een enorme Dating for Geeks fan bent. En straks kun je dat nog beter laten zien met het speciale Dating for Geeks t-shirt wat je van me krijgt om je te bedanken voor je donatie!

 • € 250 of meer

  Tjonge. Dat had je echt niet hoeven doen. Je bent geweldig! Om je voor deze donatie te bedanken, geef ik je straks als het boekje af is graag een originele pagina uit "Dating for Geeks Special #2: Dating for Geeks Actually", de kerstspecial die aan het eind van het jaar verschijnt. Dat heb je verdiend! Merry Christmas!

 • € 500 of meer

  Ongelofelijk hard bedankt! Voor jou maak ik graag een strip op maat. Dat mag een gewone aflevering zijn rond een onderwerp wat je leuk vindt, of een stripje voor iemands verjaardag, of huwelijk, of noem het maar op! Daar komen we samen wel uit! Bedankt!

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023