Tribute to Woodstock! Vier het mee!

een project van Tribute to Woodstock — Middelburg
Tribute to Woodstock! Vier het mee!

In Middelburg houden wij op precies dezelfde data als de originele Woodstock, 50 jaar geleden, een tribut...

Tribute to Woodstock
Tribute to Woodstock

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer

  Eretitel "Flower Child": Ongelooflijk. De bloemen in uw hart stralen uit uw ogen en overal waar u komt volgt de vrede u. UW BELONING: Origineel Tribute to Woodstock t-shirt gedrukt ter gelegenheid van het festival + Flyer met handtekeningen van artiesten en betrokkenen met een aan u gericht bedankje + Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • € 10 of meer

  Eretitel "Ruime Denker": U heeft overduidelijk een vrije geest en staat voor muziek en vrede. UW BELONING: Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • € 25 of meer

  Eretitel "Wild Thing": Uw vrijgevigheid kan zich haast meten aan uw vrijgeestigheid. UW BELONING: Flyer met handtekeningen van artiesten en betrokkenen en een aan u gericht bedankje + Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • € 100 of meer

  Eretitel "Headliner": U zou bovenaan de poster staan als artiest op Woodstock '69. Die 400.000 man komt voornamelijk om uw fantastische show te beleven. UW BELONING: Een song speciaal voor u geschreven door J.W. Minnaard. Dit wordt voorafgegaan door een korte ontmoeting waar J.W. u enkele vragen stelt als basis voor de song en u voorkeur kunt uitspreken voor een stijl of 'feeling'. Deze song wordt voor u opgenomen en via een medium naar uw keuze bezorgd. Op deze manier blijft uw bijdrage voor altijd bezongen + Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023