Tribute to Woodstock! Vier het mee!

een project van Tribute to Woodstock — Middelburg
Tribute to Woodstock! Vier het mee!

In Middelburg houden wij op precies dezelfde data als de originele Woodstock, 50 jaar geleden, een tribute aan dit legendarische festival!

Tribute to Woodstock
Tribute to Woodstock

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Eretitel "Flower Child": Ongelooflijk. De bloemen in uw hart stralen uit uw ogen en overal waar u komt volgt de vrede u. UW BELONING: Origineel Tribute to Woodstock t-shirt gedrukt ter gelegenheid van het festival + Flyer met handtekeningen van artiesten en betrokkenen met een aan u gericht bedankje + Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • € 10 of meer

  Eretitel "Ruime Denker": U heeft overduidelijk een vrije geest en staat voor muziek en vrede. UW BELONING: Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • € 25 of meer

  Eretitel "Wild Thing": Uw vrijgevigheid kan zich haast meten aan uw vrijgeestigheid. UW BELONING: Flyer met handtekeningen van artiesten en betrokkenen en een aan u gericht bedankje + Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • € 100 of meer

  Eretitel "Headliner": U zou bovenaan de poster staan als artiest op Woodstock '69. Die 400.000 man komt voornamelijk om uw fantastische show te beleven. UW BELONING: Een song speciaal voor u geschreven door J.W. Minnaard. Dit wordt voorafgegaan door een korte ontmoeting waar J.W. u enkele vragen stelt als basis voor de song en u voorkeur kunt uitspreken voor een stijl of 'feeling'. Deze song wordt voor u opgenomen en via een medium naar uw keuze bezorgd. Op deze manier blijft uw bijdrage voor altijd bezongen + Naamsvermelding (met eretitel) in het dankwoord op de website, sociale media en de after-movie.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020