Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
Geen tegenprestatie
?

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer
€ 10

Alle kleine beetjes helpen! Dank voor jouw steun.

€ 25 of meer
€ 25

We nodigen je graag uit als onze gast tijdens de boekpresentatie van Die Kunst ein Mensch zu sein. We gaan er een mooi feest van maken!

  Tip
€ 50 of meer
€ 50

Heel veel dank! We nodigen je graag uit voor de boekpresentatie waar je een gesigneerd exemplaar ontvangt van Jesse's nieuwe boek Die Kunst ein Mensch zu sein.

€ 100 of meer
€ 100

Natuurlijk kom je naar de boeklancering van Jesse's nieuwe boek Die Kunst ein Mensch zu sein. Je ontvangt niet alleen een gesigneerd exemplaar van het boek, maar ontvangt ook een leuke gimmick.

€ 250 of meer
€ 250

Bij de boeklancering ontvang je een gesigneerd exemplaar van Die Kunst ein Mensch zu sein. Ook ontvang je een bijzondere foto van Jesse (formaat 20 x 20 cm).

€ 500 of meer
€ 500

All of the above en je krijgt een exclusieve preview van de bijbehorende tentoonstelling met een rondleiding door Jesse zelf.

€ 1.250 of meer
€ 1.250

Naast een uitnodiging voor de boekpresentatie, een gesigneerd exemplaar van het boek Die Kunst ein Mensch zu sein en de exclusieve preview, ontvang jij als dank een ook een hele bijzondere foto van Jesse (formaat 40 x 40 cm).

€ 2.500 of meer
€ 2.500

Naast een uitnodiging voor de boekpresentatie, een gesigneerd exemplaar van het boek Die Kunst ein Mensch zu sein en de preview, krijg jij een exclusieve fotoshoot met Jesse. Met natuurlijk als resultaat een prachtig portret van jou!

"Beste donateur, Heel erg veel dank voor je steun. Ik hoop je in november te mogen ontmoeten bij de boekpresentatie! Groet, Jesse Faber"
- Jesse Faber

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019