Lekker vegan

een project van Ouders van Nature — De Bilt
Lekker vegan

Plantaardige voeding is goed voor mens, dier en natuur. Met deze scheurkalender wil ik mensen stimuleren vaker plantaardig te eten.

Ouders van Nature
Ouders van Nature
Publicist

Mijn missie: mensen dichter bij de natuur brengen en duurzamer laten leven. We hebben maar één aarde en die is ook van onze kinderen.

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 12 of meer

  Leuk! Jij bent nieuwsgierig naar die lekkere veganistische recepten en ontvangt graag de vegan scheurkalender. Nu met 25% korting! Bovendien maak je kans op een weekendje Terschelling, geheel verzorgd. Daarover kun je meer lezen op http://bit.ly/winweekendterschelling. De campagnes delen via social media is belangrijk, want alleen als de crowdfunding slaagt, kan ik de prijs uitkeren. Dus zegt het voort!

 • € 10 of meer

  Wat fijn! Jij draagt mijn project een warm hart toe zonder daar iets voor terug te willen :-)

 • € 25 of meer

  Je ontvangt 4 kaarten met leuke tekeningen over plantaardig eten. Voor aan de muur of in de brievenbus.

 • € 50 of meer

  Dankjewel! Je krijgt de vegan scheurkalender met inspirerende recepten + 4 kaarten met leuke tekeningen.

 • € 100 of meer

  Bedankt voor je donatie! Jij krijgt de vegan scheurkalender + biokatoenen t-shirt met leuke opdruk.

 • € 250 of meer

  Jij gaat echt voor plantaardig en ontvangt daarom niet alleen de vegan scheurkalender, maar tevens deelname aan de jaarronde online moestuincursus van Moestuinierenmetkinderen.nl.

 • € 350 of meer

  Jij ontvangt de vegan scheurkalender + een dinerbon voor als je zelf even niet wilt koken. Deze is te besteden in talloze vegan restaurants in heel Nederland. Daarnaast ontvang je een handgeschreven bedankbriefje en een zelfgemaakte lekkernij.

 • € 500 of meer

  Jij bent een ware plantenliefhebber en ontvangt daarom de vegan scheurkalender én een stilleven van groente naar keuze of een portret door een talentvolle kunstenaar. De levertijd hiervoor is langer dan voor de kalender. BEDRIJVEN krijgen desgewenst in plaats van bovenstaande vermelding achterop de scheurkalender en crowdfundingpagina.

 • € 1.000 of meer

  Wat een grote donatie! Hiervoor ontvang je niet alleen de vegan scheurkalender, maar ook een verzorgd weekend naar het mooie Terschelling voor 2 personen (excl. reiskosten). Met medewerking van pension In de Witte Handt. BEDRIJVEN krijgen desgewenst in plaats van bovenstaande vermelding achterop de scheurkalender en crowdfundingpagina + actieve promotie via social media.

 • € 1.250 of meer

  Fantastisch, wat een donatie! Jouw naam of dat van je bedrijf/organisatie vermeld ik achterop de eerste Nederlandse vegan receptenscheurkalender en crowdfundingpagina. Je krijgt een aantal exemplaren (tot 10 stuks) toegestuurd. Daarnaast wordt jouw bedrijf/organisatie actief gepromoot in social media en schrijf ik als zeer ervaren tekstschrijver voor jou een aantal teksten tot max.1000 woorden totaal (levering 2019).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2020