Digitale popart en geschiedenis

een project van Digital Heroes — Leiden en Amsterdam
Digitale popart en geschiedenis

Spraakmakende personen, spraakmakende tijd. Betaalbare kunst aan je muur.Je hebt bijzondere herinneringen...

Digital Heroes
Digital Heroes
Makers digitale kunst

Wij specialiseren ons in de creatie van digitale kunst, zowel voor publicatie in media als voor individuele liefhebbers,

1 project gesteund

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 75 of meer

  U ontvangt een exemplaar van een van onze werken, geprint op een formaat van 80 x 80 cm. U kunt kiezen uit één van de 10 met dit project gemaakte werken. Én ALLE donateurs ontvangen begin december 2019 een set van ansichtkaarten van de eerste 10 werken die we met de donaties hopen te werken. Die kaarten kunnen per post naar familie, vrienden en kennissen worden verstuurd.

 • € 25 of meer

  U ontvangt een exemplaar van een van onze werken, geprint op een formaat van 50 x 50 cm. U kunt kiezen uit één van de 10 met dit project gemaakte werken. Én ALLE donateurs ontvangen begin december 2019 een set van ansichtkaarten van de eerste 10 werken die we met de donaties hopen te werken. Die kaarten kunnen per post naar familie, vrienden en kennissen worden verstuurd.

 • € 250 of meer

  U ontvangt een exemplaar van een van onze werken, geprint op een formaat van 100 x 100 cm, gesigneerd door de makers. U kunt kiezen uit één van de 10 met dit project gemaakte werken. Én ALLE donateurs ontvangen begin december 2019 een set van ansichtkaarten van de eerste 10 werken die we met de donaties hopen te werken. Die kaarten kunnen per post naar familie, vrienden en kennissen worden verstuurd. Én ALLE donateurs ontvangen begin december 2019 een set van ansichtkaarten van de eerste 14 werken die we met de donaties hopen te werken. Die kaarten kunnen per post naar familie, vrienden en kennissen worden verstuurd U ontvangt een gepersonaliseerde versie van een onze werken. We verwerken daarin, in de achtergrond, een door u aan te leveren foto.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022