Hoera!! Stef - l'Orgue de Sax naar Shanghai is geslaagd!

Dankzij 67 donaties die samen € 4.835 opleverden voor Stef.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

l'Orgue de Sax naar Shanghai

Het ensemble l'Orgue de Sax is uitgenodigd door het Conservatorium van Shanghai en het Asian Saxophone Co...

Stef
Stef
Saxofoon ensemble

Belgisch Saxofoon ensemble gaande van de sopranino tot en met de bassaxofoon.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u krijgt van ons 2 vrijkaarten voor een concert naar keuze van l'Orgue de Sax

 • € 15 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, Een postkaart wordt vanuit Shanghai opgestuurd naar jou thuis.

 • € 30 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, U krijgt van ons 1 vrijkaart voor een concert naar keuze van l'Orgue de Sax.

 • € 45 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u krijgt van ons een postkaartje vanuit Shanghai opgestuurd en u krijgt 1 vrijkaart voor een concert naar keuze van l'Orgue de Sax

 • € 65 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u krijgt van ons een postkaartje opgestuurd vanuit Shanghai en 2 vrijkaarten voor een concert naar keuze van l'Orgue de Sax

 • € 75 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u krijgt van ons 3 vrijkaarten voor een concert naar keuze van l'Orgue de Sax

 • € 75 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u speelt zelf saxofoon, maar wil nog wat meer te weten komen over bepaalde technieken of u wil uw vibrato nog wat bijschaven? Geen probleem, u krijgt van ons een les van een halfuur gegeven door 1 van onze leden van het ensemble. (dit in Vlaanderen, Brussel, Zeeland (NL) of Noord Brabant (NL)).

 • € 125 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u speelt zelf saxofoon, maar wil nog wat meer te weten komen over bepaalde technieken of u wil uw vibrato nog wat bijschaven? Geen probleem, u krijgt van ons een les van een uur gegeven door 1 van onze leden van het ensemble. (dit in Vlaanderen, Brussel, Zeeland (NL) of Noord Brabant (NL)).

 • € 250 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, U krijgt van ons een aangepast arrangement voor 8 personen op een concert naar keuze van l'Orgue de Sax. Denk hierbij aan VIP zitplaatsen, een drankje achteraf en een toffe babbel backstage met de muzikanten.

 • € 250 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, speelt u zelf in een band, een groep, een saxofoonensemble of een saxofoonkwartet? Uw band, ensemble of kwartet zou graag eens coaching krijgen over samenspel, instrumentkennis, stemming,... Geen nood u krijgt van ons 1 uur coaching met uw groep van 1 van onze leden van het ensemble (dit in Vlaanderen, Brussel, Zeeland (NL) of Noord Brabant (NL)).

 • € 300 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, U krijgt van ons een aangepast arrangement voor 10 personen op een concert naar keuze van l'Orgue de Sax. Denk hierbij aan VIP zitplaatsen, een drankje achteraf en een toffe babbel backstage met de muzikanten.

 • € 500 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, speelt u zelf in een band, een groep, een saxofoonensemble of een saxofoonkwartet? Uw band, ensemble of kwartet zou graag eens coaching krijgen over samenspel, instrumentkennis, stemming,... Geen nood u krijgt van ons 2 uur coaching met uw groep van 2 van onze leden van het ensemble (dit in Vlaanderen, Brussel, Zeeland (NL) of Noord Brabant (NL)).

 • € 750 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u zou graag eens een huiskamerconcert organiseren? Maar uw huiskamer is niet zo groot? Geen nood! Een deel van het ensemble komt speciaal voor u een huiskamerconcertje spelen van een uurtje bij u thuis.(dit in Vlaanderen, Brussel, Zeeland (NL) of Noord Brabant (NL)).

 • € 1.500 of meer

  Bedankt voor je bijdrage, u zou graag eens het ensemble in vol ornaat willen horen maar dan bij u thuis? Dit kan! Wij komen speciaal voor u en uw genodigde gasten een huiskamerconcert (of op een andere locatie) spelen. Dit met onze volledige bezetting en u krijgt ons volledige programma te horen.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022