Gedialogeerd

een project van Irene Campfens — Nederland
Gedialogeerd

Er zijn veel manieren om naar eenzaamheid te kijken. Gedialogeerd reikt nieuwe invalshoeken, suggesties e...

Irene Campfens
Irene Campfens
Auteur

Als freelance schrijver en oprichter van platform BRAVICO houd ik mij het liefst bezig met zaken die ertoe doen.

 • Helaas!

  Dit project is niet succesvol gefinancierd via voordekunst.

 •   Tip
  € 1.250 of meer
  Incompany leerprogramma & opvolging + gratis BRAVICO-activiteiten + exclusieve uitnodiging boekpresentatie

  Dolgelukkig maak je mij hiermee. De opsomming van de tegenprestaties: - Een volledig door BRAVICO & partners verzorgd leerprogramma van 1 dagdeel inclusief begeleide dialoogsessie, workshop en/of training rond het thema eenzaamheid onder de jonge generatie; - Een terugkommoment: ruimte voor vragen, advies en feedback; - Exclusieve uitnodiging voor 4 personen om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie in 2020; - Kosteloze deelname voor 2 personen aan de activiteiten van BRAVICO die voor 2020 op de agenda staan; - Maar liefst 4 gesigneerde exemplaren van het boek Gedialogeerd; - Liefdevolle vermelding in het boek Gedialogeerd.

 • € 10 of meer

  Held van me; je krijgt een digitale omhelzing.

 • € 25 of meer

  Stoer van je: ik stuur je een gesigneerd exemplaar van het boek Gedialogeerd toe.

 • € 50 of meer

  Jij bent erg goed bezig: ik stuur je twee gesigneerde exemplaren van het boek Gedialogeerd toe. Eén voor jou, en een om te geven aan iemand die dit boek volgens jou absoluut moet lezen.

 • € 75 of meer

  Ik word er verlegen van. Je krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek Gedialogeerd toegestuurd én toegang voor 2 personen tot de boekpresentatie in 2020, op een nader te bepalen datum en locatie!

 • € 250 of meer

  Zijn mijn wangen al rood? Voor dit bedrag kom ik bij jou over vloer om voor te dragen uit het boek Gedialogeerd. En ja hoor: vragen mogen gesteld worden. Graag zelfs. Ik neem 2 gesigneerde exemplaren van het boek Gedialogeerd mee!

 • € 750 of meer
  Incompany leerprogramma + exclusieve uitnodiging boekpresentatie

  Nu gaan alle remmen los. - Een volledig door BRAVICO & partners verzorgd leerprogramma met begeleide dialoogsessie, workshop en/of training van 1 dagdeel rond het thema eenzaamheid onder de jonge generatie; - Exclusieve uitnodiging voor 4 personen voor aanwezigheid bij de boekpresentatie in 2020; - Liefdevolle vermelding in het boek Gedialogeerd als een van de 'mogelijkmakers'.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2021