Gedialogeerd

een project van Irene Campfens — Nederland
Gedialogeerd

Er zijn veel manieren om naar eenzaamheid te kijken. Gedialogeerd reikt nieuwe invalshoeken, suggesties en gedachten aan.

Irene Campfens
Irene Campfens
Auteur

Als freelance schrijver en oprichter van platform BRAVICO houd ik mij het liefst bezig met zaken die ertoe doen.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 50 of meer

  Jij bent erg goed bezig: ik stuur je twee gesigneerde exemplaren van het boek Gedialogeerd toe. Eén voor jou, en een om te geven aan iemand die dit boek volgens jou absoluut moet lezen.

 • € 10 of meer

  Held van me; je krijgt een digitale omhelzing.

 • € 25 of meer

  Stoer van je: ik stuur je een gesigneerd exemplaar van het boek Gedialogeerd toe.

 • € 75 of meer

  Ik word er verlegen van. Je krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek Gedialogeerd toegestuurd én toegang voor 2 personen tot de boekpresentatie in 2020, op een nader te bepalen datum en locatie!

 • € 250 of meer

  Zijn mijn wangen al rood? Voor dit bedrag kom ik bij jou over de werkvloer, bij de onderwijsinstelling, in de huiskamer of op de dansvloer om voor te dragen uit het boek Gedialogeerd. En ja hoor: vragen mogen gesteld worden. Graag zelfs.

 • € 500 of meer

  Nu gaan alle remmen los: ik vermeld jou in het boek Gedialogeerd als een van de 'mogelijkmakers' - fijne pr voor jou(w) onderneming, nodig je uit voor de boekpresentatie van Gedialogeerd in 2020 op een nader te bepalen datum en locatie én verzorg samen met (een van de) samenwerkingspartners een workshop of lezing bij jou op werk/thuis/school/onderneming/vereniging/breiclub.

 • € 750 of meer

  Dolgelukkig maak je mij hiermee. Ik kan hier een flinke opsomming maken van de tegenprestaties die ik lever, maar laat het liever aan jou: - Wil jij meeschrijven aan het boek, of in het bijzonder vermeld worden misschien? - Een bepaalde hoeveelheid boekexemplaren ontvangen? - Een volledig verzorgde activiteit rond het thema eenzaamheid onder de jonge generatie? - Aanwezig zijn bij de boekpresentatie in 2020 op een nader te bepalen datum en locatie? - Meedoen met activiteiten die voor 2020 op de agenda staan? - Een combinatie misschien? We komen er samen uit; deze gulle donatie wordt in ieder geval rijkelijk beloond.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019