Hoera!! De Oude Ambachten - DOA duwtje in de rug is geslaagd!

Dankzij 66 donaties die samen € 3.410 opleverden voor De Oude Ambachten.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

DOA duwtje in de rug

Help ons bij de investering in een mechanische aandrijving voor ons decor op de Cultuurhistorische Parade...

De Oude Ambachten
De Oude Ambachten

Wij zijn een wagenbouwersgroep bestaande uit ongeveer 100 leden die ieder jaar een rijdend theaterdecor bouwt voor de Brabantsedag in Heeze.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer

  Simply the best! Voor jou een passepartout voor de parade, inclusief paradegids voor de Brabantsedag 2019 en daarnaast wordt jouw naam vereeuwigd op de het voertuig! Ben je verhinderd voor de parade of heb je al een entreekaart? Neem contact op voor een passend geschenk!

 • € 10 of meer

  Klasse! Een vriendje voor een tientje! Alle donateurs vanaf 10 euro worden vermeld op ons sponsordoek langs de bouwplaats en iedere donateur neemt deel aan de DOA Tombola voor een BBQ/Bier/Wijnpakket!

 • € 20 of meer

  Super cool! Voor jou een vermelding op het sponsordoek en een heerlijke geschenkfles bier van De Wijnhoeve uit Heeze, speciaal voor de Brabantsedag gebrouwen!

 • € 30 of meer

  Yes! Voor jou een heerlijke witte of rode Brabantsedag wijn, speciaal voor deze gelegenheid geproduceerd door De Wijnhoeve in Heeze.

 • € 150 of meer

  Voor de zakelijke donateurs: Vermelding op het sponsordoek 2019 én 2020, 2 passepartouts + programmaboekjes 2019 en 2 tribunekaarten (zolang de voorraad strekt), Logovermelding op social media, sponsorbrochure 2020. Mogelijkheid tot aanleveren promotiemateriaal op de bouwplaats.

 • € 350 of meer

  Voor de zakelijke donateurs: Persoonlijke DOA polo (logo + “hoofdsponsor” op voorkant). Vermelding op het sponsordoek 2019 én 2020, 2 passepartouts + programmaboekjes 2019 en 2 tribunekaarten (zolang de voorraad strekt), Logovermelding op social media, sponsorbrochures van 2020. Mogelijkheid tot aanleveren promotiemateriaal op de bouwplaats.

 • € 425 of meer

  Voor de zakelijke donateurs: U levert ons een ontwerp en wij plaatsen 2 seizoenen lang een sponsordoek van maarliefst 3 bij 1,5 meter langs onze bouwplaats, gelegen midden in de wijk De Hoeven, naast horeca, supermarkt en fitness.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022