Portrait of Lotte & Vince

een project van Frans Hofmeester — Utrecht, Nederland
Portrait of Lotte & Vince

Al bijna 20 jaar film ik wekelijks het portret van mijn dochter en zoon. Help jij mee om door te gaan en...

Frans Hofmeester
Frans Hofmeester
Beeldend Kunstenaar

Frans Hofmeester (Utrecht) is de maker van de timelapse films 'Portrait of Lotte' en 'Portrait of Vince'.

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 • € 10 of meer

  Ik hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen.

 • € 25 of meer

  In ruil voor deze donatie krijg jij 2 uitnodigingen voor de première van ‘Portret of Lotte 0 to 20 Years’ Met sprekers en gasten. Op de culturele zondag 27 oktober in TivoliVredenburg Utrecht.

 • € 50 of meer

  In ruil voor deze donatie krijg jij 2 uitnodigingen voor de première van ‘Portret of Lotte 0 to 20 Years’ Met sprekers en gasten. Op de culturele zondag 27 oktober in TivoliVredenburg Utrecht. En! Een filmposter (gesigneerd) van ‘Portrait of Lotte 0 to 20 Years’. Foto gemaakt door Frans Hofmeester.

 • € 95 of meer

  In ruil voor deze donatie krijg jij 2 uitnodigingen voor de première van ‘Portret of Lotte 0 to 20 Years’ Met sprekers en gasten. Op de culturele zondag 27 oktober in TivoliVredenburg Utrecht. Een filmposter (gesigneerd) van ‘Portrait of Lotte 0 to 20 Years’. Foto gemaakt door Frans Hofmeester. En! Een fotoportret (digitaal aangeleverd) met het beroemde babydekentje als achtergrond gemaakt door Frans Hofmeester.

 • € 250 of meer

  Voor deze donatie krijg jij de keuze uit een litho of tekening (70x110 cm.) van Frans Hofmeester. check: http://www.franshofmeester.nl/work/fotowerk_fh/tekeningen_01/index.html?v=ME1v1djBu-4 Of een exclusieve fotoshoot. En! Uiteraard krijg je 2 uitnodigingen voor de première van ‘Portret of Lotte 0 to 20 Years’ in TivoliVredenburg Utrecht met sprekers en gasten.

 • € 550 of meer

  Voor deze donatie maakt Studio Frans Hofmeester een korte promotiefilm van jouw werk of activiteit. En! Uiteraard krijg je 2 uitnodigingen voor de première van ‘Portret of Lotte 0 to 20 Years’ in TivoliVredenburg Utrecht met sprekers en gasten.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023