Hoera!! Vereniging Rembrandt - Aankoop Gainsborough door Dordrechts Museum is geslaagd!

Dankzij 243 donaties die samen € 40.785 opleverden voor Vereniging Rembrandt.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Aankoop Gainsborough door Dordrechts Mus...

Helpt u het Dordrechts Museum mee met het verwerven van het schilderij ‘Landschap met twee koeien bij een...

Vereniging Rembrandt
Vereniging Rembrandt
Goed doel in cultuur

De 16.000 leden van de Vereniging Rembrandt helpen verbluffende aankopen door musea mogelijk maken. Word ook vriend van alle musea!

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 500 of meer

  15 minuten alleen met dit prachtige werk van Gainsborough voor jou of met een vriend (max. 2 pers.).

 • € 10 of meer

  Bedankt voor uw bijdrage!

 • € 75 of meer

  Uitnodiging voor 1 persoon voor een exclusieve groepsbezichtiging van het schilderij. Met een toelichting van conservator Sander Paarlberg van het Dordrechts Museum onder het genot van een glaasje bubbels.

 • € 110 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen aan een exclusieve groepsbezichtiging van het schilderij. Met een toelichting van conservator Sander Paarlberg van het Dordrechts Museum onder het genot van een glaasje bubbels.

 • € 1.500 of meer

  Uitnodiging voor 2 personen voor een exclusieve bezichtiging! Met ontvangst door de directeur van het Dordrechts Museum & toelichting van de restaurator en de conservator, onder het genot van een drankje en hapje.

 • € 5.000 of meer

  Een speciaal Cuyp arragement! Uitnodiging voor 2 personen voor de opening van de tentoonstelling 'In het Licht van Cuyp' en een rondleiding door de conservator. Een ontvangst door de directeur met hapje & drankje in het Museumrestaurant.

 • € 10.000 of meer

  Een Privé Cuyp arrangement voor 6 personen: Een ontvangst onder het genot van een drankje en hapje met de directeur van het Dordrechts Museum. Een exclusieve rondleiding door de tentoonstelling 'In het Licht van Cuyp'. En de catalogus van de tentoonstelling.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022