Hoera!! Ineke van Lier - Een tweede kans voor Mijn held is geslaagd!

Dankzij 78 donaties die samen € 2.140 opleverden voor Ineke van Lier.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Een tweede kans voor Mijn held

Mijn held is 't waargebeurde sprookje over een asielhond en een gevangene die elkaar hielpen naar vrijhei...

Ineke van Lier
Ineke van Lier
Journalist/schrijver

Naast tijdschriftjournalist ook schrijver, vanwege een overdaad aan fantasie, maatschappelijke betrokkenheid en liefde voor honden. :-)

6 projecten gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 250 of meer

  Meet & greet met zanger Barry Hay, de stoerste man van het land, hondenvriend en Mijn held-fan van het eerste uur! Op zondagavond 25 aug 2019 tijdens het Foodtruck Festival Rrrollend Live at the Park in Leiden, rockt Barry eerst het park plat met zijn Flying V Formation. Daarna mag jij mét een introducé backstage voor een onvergetelijke ontmoeting met deze rocklegende. Incl. entree festival en boek Mijn held.

 • € 10 of meer

  Jij helpt het verhaal van Mijn held verder de wereld in zonder daar iets voor terug te hoeven. Wauw, dank je wel!

 • € 20 of meer

  Klabam! Het boek 'Mijn held' in mooie hardcover uitvoering bij jou op de mat. Lekker lezen, kleuren, voorlezen en... zelf ook een held worden!

 • € 25 of meer

  Wawoef! Stoer shinen in het T-shirt van Mijn held met logo van hond Dorus. In zwart/wit of wit/zwart, gezeefdrukt door vrouwelijke gevangenen. Div maten voor man, vrouw, kind of baby.

 • € 28 of meer

  Jouw favoriete personage uit Mijn held: man, hond of fee, als poppie om mee te spelen, te slapen, te smijten of in te bijten. Gezeefdrukt en genaaid door vrouwelijke gevangenen ergens in ons landje. Incl. verzending.

 • € 30 of meer

  Whoe-hoe, spannend! Jij ontvangt met de post het boek Mijn held én een Wonder Wasje - een encaustic art kaart met intuïtieve boodschap - die Ineke voor jou persoonlijk maakt.

 • € 35 of meer

  Liefde is... allebei hetzelfde boek lezen. Jij krijgt 2x Mijn held toegestuurd. Eén voor jou en één voor ...? (incl. verzendkosten)

 • € 40 of meer

  Jij krijgt het boek én je speelt een spannend potje Mijn held-memory met auteur Ineke, onder het genot van een drankje naar jouw keuze, geserveerd in de originele Mijn held-mok die je na afloop mee naar huis mag nemen.

 • € 50 of meer

  Yes! Jij zet de stap. Je doet mee met Ineke's creatieve WORKSHOP 'Ontdek de held in jezelf'. Hiermee besluit je om de liefdevolle held te worden die jij diep van binnen allang bent. Je gaat schrijven en tekenen, je hartenwensen delen, ontdekken wat jou drijft en wat jou nog weerhoudt. En daarna als een held de wereld in! Het boek krijg je extra als cadeautje erbij. Locatie: Hoofddorp/Haarlem. Datum: sept 2019, in overleg

 • € 80 of meer

  Interviewer/schrijver Ineke schrijft voor jou een unieke Brief van jouw Held! Een document dat je nog vaak zult herlezen. Ook heel mooi als cadeau!

 • € 120 of meer

  Een elfje in een doosje! Oftewel 11x het boek 'Mijn held' om uit te delen. Jij bepaalt waar deze portie moed en liefde wordt bezorgd. Bij een organisatie, school of instelling of gewoon bij jou thuis.

 • € 150 of meer

  Het zal je maar gebeuren, dat een verhaal uitgerekend jóu als eerste dienaar uitkiest om zijn plek in de wereld te veroveren. Auteur Ineke vertelt in een lezing over haar avonturen met Mijn held. Over iets graag willen, niet durven en het dan toch doen. Yeah!

 • € 300 of meer

  Trommel wat leuke luitjes bij elkaar en Ineke komt langs met de unieke workshop 'Ontdek de held in jezelf!' Wat wil jij graag en wat weerhoudt jou daarvan? Ineke helpt je op een creatieve manier op weg. Inspirerend en blijmakend! We gaan schrijven en tekenen (en nee, daar hoef je niet goed in te zijn). Voor ca. 6-10 personen, incl. het boek Mijn held voor elke deelnemer.

 • € 400 of meer

  Ineke schrijft een artikel of serie over haar avonturen met Mijn held. Hoe verover je de wereld met een boek? Hoe maakt Ineke haar droom waar? Is zij zelf eigenlijk wel zo'n held? En wat kan de lezer hiervan leren? Inclusief een exemplaar van Mijn held voor op de redactietafel.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022