Super dat je een donatie doet! Kies het bedrag en de tegenprestatie

Geen tegenprestatie
?

4 donaties

Je hebt geen tegenprestatie geselecteerd.

Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

minimaal € 10 euro.

€ 10 of meer

24 donaties

Je wilt helpen om dit boek te laten drukken en je hoeft er niks voor terug. Onze dank krijg je sowieso!

€ 25 of meer

62 donaties

Je ontvangt een exemplaar van 'Going Up in Smoke' op de boekvoorstelling of je haalt het op bij een van de auteurs of Bries.

€ 35 of meer

30 donaties

Je krijgt het boek 'Going Up in Smoke' toegestuurd. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 50 of meer

19 donaties

Je ontvangt een door beide auteurs gesigneerd exemplaar van 'Going Up in Smoke'. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 75 of meer

2 donaties

Je ontvangt een door beide auteurs gesigneerd exemplaar + een exclusieve, genummerde en gesigneerde zeefdruk (gedrukt op A3). (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 100 of meer

12 donaties

Je ontvangt een door beide auteurs gesigneerd exemplaar van het boek + een exclusieve, genummerde en gesigneerde zeefdruk (gedrukt op A3). En daarbovenop wordt je naam gedrukt in het dankwoord in het boek. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 175 of meer

1 donatie

Je ontvangt een door beide auteurs gesigneerd exemplaar van het boek, waarin je naam wordt gedrukt in het dankwoord. En daarbovenop krijg je een unieke sigarethouder-sculptuur, ontworpen en gemaakt door Nik. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 250 of meer

1 donatie

Je ontvangt een door beide auteurs gesigneerd exemplaar van het boek, waarin je (bedrijfs)naam wordt gedrukt in het dankwoord. Daarbovenop krijg je een originele zwart-wit tekening uit de Nik & Oom Rob-strip. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 500 of meer

0 donaties

Speciaal voor jou laten we het boek op groot formaat drukken (digitale druk). Het boek heeft een harde kaft, je (bedrijfs)naam wordt opgenomen in het dankwoord en beide auteurs signeren je exemplaar. Daarbovenop krijg je een originele zwart-wit tekening uit de Nik & Oom Rob-strip. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

€ 750 of meer

0 donaties

Alles zoals in de categorie van 500 euro, met daarbovenop een uniek schetsboekje (A5, ong. 90 p.) met illustraties en doodles van Nik. (Excl. verzending buiten NL en BE.)

"Fijn dat je ons project steunt! Dank! We houden je op de hoogte van het verdere verloop. Groeten van Nik, Milo en Ria (Bries)."
- Bries

Je krijgt altijd je geld terug als het project niet slaagt

Geen transactiekosten

Doneer openbaar óf anoniem

buckaroo
© 2019