Duckkunst, een vrolijke Kunstcatalogus

een project van Karin Kuiper — Arnhem, Nederland
Duckkunst, een vrolijke Kunstcatalogus

DUCKKUNST is een vrolijke kunstcatalogus voor het hele gezin en laat, in 200 pagina’s full color, zien ho...

Karin Kuiper
Karin Kuiper

1 project gesteund

 • Afgelopen

  Je kunt niet meer doneren

 •   Tip
  € 50 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar van ‘Duckkunst’ én een speciaal door Karin Kuiper bewerkte A4 formaat print uit de DUCKKUNST-kunstcatalogus. Beide af te halen bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kunt u niet die dag dan kunt u deze kunstcatalogus en A4-print ook op een van de andere dagen tijdens de tentoonstelling ophalen! Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • € 10 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een gratis consumptie bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • € 20 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een exemplaar van ‘Duckkunst’ af te halen bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kunt u niet die dag dan kunt u deze kunstcatalogus ook op een van de andere dagen tijdens de tentoonstelling ophalen! Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • € 75 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar van ‘Duckkunst’ én een speciaal door Karin Kuiper bewerkte A3 formaat print uit de DUCKKUNST-kunstcatalogus. Beide af te halen bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kunt u niet die dag dan kunt u deze kunstcatalogus en A3-print ook op een van de andere dagen tijdens de tentoonstelling ophalen! Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • € 100 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar van ‘Duckkunst’ én een speciaal door Karin Kuiper bewerkte en ingelijste A3 formaat print uit de DUCKKUNST-kunstcatalogus. Beide af te halen bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kunt u niet die dag dan kunt u deze kunstcatalogus en ingelijste A3-print ook op een van de andere dagen tijdens de tentoonstelling ophalen! Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • € 300 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar van ‘Duckkunst’ én een exclusief door Karin Kuiper geborduurd kunstwerk op A2 formaat. Karin maakt speciaal hiervoor met u een afspraak. (voorbeeld te zien op muskunst.nl). De vrolijke Kunstcatalogus is af te halen bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kunt u niet die dag dan kunt u deze kunstcatalogus ook op een van de andere dagen tijdens de tentoonstelling ophalen! Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • € 600 of meer

  Heel erg bedankt! je helpt mee met het tot stand komen van ‘Duckkunst’, de vrolijke Kunstcatalogus voor het hele gezin. In ruil voor jou bijdrage ontvang je een gesigneerd exemplaar van ‘Duckkunst’ én een exclusief door Karin Kuiper geborduurd kunstwerk op A1 formaat. Karin maakt speciaal hiervoor met u een afspraak. (voorbeeld te zien op muskunst.nl). De vrolijke Kunstcatalogus is af te halen bij de opening van de tentoonstelling Duckumenta, op 6 juli 2019 om 16:00h. De tentoonstelling vindt plaats bij Omstand, van Oldenbarneveltstraat 92 A te Arnhem van 6 juli t/m 24 augustus 2019. Kunt u niet die dag dan kunt u deze kunstcatalogus ook op een van de andere dagen tijdens de tentoonstelling ophalen! Kijk voor de openingstijden op www.omstand.nl.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2023