Hoera!! Martin v.d. Brugge - Help koren aan een nieuwe dirigent! is geslaagd!

Dankzij 22 donaties die samen € 4.025 opleverden voor Martin v.d. Brugge.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Help koren aan een nieuwe dirigent!

Een aantrekkelijke en overzichtelijke nieuwe site voor amateurkoren waar zij gratis een vacature kunnen p...

Martin v.d. Brugge
Martin v.d. Brugge
Dirigent, ondernemer.

Martin van der Brugge is dirigent, maar ook een succesvol organisator. Ondernemingen: Sing Along Events, Dirigentenbemiddeling,

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Alle kleine beetjes helpen! Bedankt! U krijgt een naamsvermelding op de vaste sponsorpagina van onze nieuwe website.

 • € 100 of meer

  Geweldig! Wat een mooie bijdrage! U krijgt een naamsvermelding op de vaste sponsorpagina van onze nieuwe website + doorlink naar uw website.

 • € 250 of meer

  Fantastisch, hier zijn we heel erg blij mee! U krijgt een naamsvermelding op de vaste sponsorpagina van onze nieuwe website + uw logo en doorlink naar uw website.

 • € 500 of meer

  Wow! Wat een gulle gift is dit! Een zeer royaal gebaar naar de koren en dirigenten! U krijgt een naamsvermelding op de vaste sponsorpagina van onze nieuwe website + uw logo en doorlink naar uw website + een jaar lang ruimte voor uw advertentie op de homepage van onze nieuwe website.

 • € 1.000 of meer

  Gulle gevers blijven niet in de anonimiteit! Wanneer u ons zo helpt, dan worden we sprakeloos! Daarom organiseren wij een speciale gelegenheid waarbij we u op een ludieke manier persoonlijk bedanken voor uw bijdrage; een video hiervan zal op onze nieuwe website worden geplaatst. En uiteraard krijgt u een naamsvermelding op de vaste sponsorpagina van onze nieuwe website + uw logo en doorlink naar uw website + twee jaar lang ruimte voor uw advertentie op de homepage van onze nieuwe website.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022