Word vrienden met je draak

een project van Liesbeth Schippers — Bilthoven, Nederland
Word vrienden met je draak

Dit prachtige boek met dé levensles voor kinderen én volwassenen kan er alleen komen met jouw hulp! Wil je weten hoe? Lees snel verder!

Liesbeth Schippers
Liesbeth Schippers
Coach & Schrijver

Mijn missie is om het voorbeeld te zíjn in en anderen te helpen naar een leven in vrijheid maar in verbinding met jezelf, de ander/omgeving.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 77 of meer

  Het gesigneerde boek DrakenLiefde én een buitengewone Workshop DrakenLiefde! (normale prijs € 124, zie voor data en meer info op www.buitengewooncoaching.nl/boek-drakenliefde).

 • € 10 of meer

  Onze eeuwige dank en een dikke knuffel! Jij zorgt er mede voor dat DrakenLiefde bestaansrecht krijgt!

 • € 22 of meer

  Het gesigneerde boek DrakenLiefde (LET OP: prijs na deze crowdfundactie € 24,99 en excl. verzendkosten!) . Je kunt het boek afhalen tijdens een boekpresentatie (kijk voor de datum op www.buitengewooncoaching.nl/boek-drakenliefde!)

 • € 33 of meer

  Het gesigneerde boek DrakenLiefde én een persoonlijke noot (naar wens of door mij intuitief aan jou geschreven). Het boek wordt naar je opgestuurd of kun je afhalen tijdens een boekpresentatie.

 • € 99 of meer

  Het gesigneerde boek DrakenLiefde én een buitengewone coachsessie om vrienden te worden met je draak (normale prijs € 144, zie voor meer info www/buitengewooncoaching.nl/coaching/persoonlijke-coaching). Het boek en de tegoedbon wordt naar je toegestuurd of kun je afhalen tijdens een boekpresentatie.

 • € 333 of meer

  Een absolute aanrader voor wie echt verandering wil doorzetten: het gesigneerde boek én een buitengewoon coachtraject van vier sessies om DrakenLiefde in de praktijk te brengen (normale prijs € 421, zie voor meer info www.buitengewooncoaching.nl/boek-drakeliefde).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019