Hoera!! KHT - Steun onze Concertreis is geslaagd!

Dankzij 18 donaties die samen € 17.500 opleverden voor KHT.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Steun onze Concertreis

De 'bokken' van Thorn gaan op concertreis naar Sint Petersburg voor een uitwisseling met het Russisch Con...

KHT
KHT
Orkest

De Koninklijke Harmonie van Thorn is een wel bekend Limburgs harmonie orkest dat uitkomt in de concertdivisie.

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 • € 10 of meer

  Russian Roulette: doneer een tientje en krijg een van de vele cd's die de KHT in de afgelopen decennia heeft opgenomen waaronder Mythic Themes, WMC Open Dutch Championships 2003, The winning concert, In Concert, Symphonic Wind Highlights, en Eminente Maestro’s memorabele concerten dubbel CD.

 • € 15 of meer

  Doneer voor de reis en kom zelf vast in Russische sferen met de CD Russian Crown Jewels van de KHT. Deze cd is een live-registratie van het gelijknamige concert, op 27 november 2005 in de Oranjerie te Roermond.

 • € 15 of meer

  Doneer 15 euro voor de concertreis en ontvang een kortingsvoucher van 5 euro op een concert van de KHT naar keuze*. (*uitsluitend geldig voor concerten georganiseerd door de KHT).

 • € 100 of meer

  Word donateur en ontvang een uitnodiging voor de donateursbijeenkomst voorafgaand aan het Slotconcert op 29 juni waarbij verslag wordt gedaan van de concertreis en sponsoren in het zonnetje worden gezet.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022