Out of Place

een project van Bas Losekoot — Amsterdam
Out of Place

Fotoboek over de gevolgen van bevolkigsdichtheid op het menselijk gedrag in negen van de drukste steden ter wereld.

Bas Losekoot
Bas Losekoot
Kunstenaar/Fotograaf

Fotograaf begaan met kleine sociologische onderwerpen in grote steden.

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer
  Gesigneerd Boek + Limited Edition Print nr 1

  Gesigneerd Boek + Limited Edition Print nr 1, 27 x 16,5 cm, editie 1/200 + Naamsvermelding in het boek + Uitnodiging voor de boekpresentatie!

 • € 15 of meer
  Elke donatie is welkom!

  Vanaf €15,- kun je het project al steunen. Uw naam wordt vermeld in het boek + U krijgt een uitnodiging voor de boekpresentatie!

 • € 45 of meer
  Gesigneerd Boek

  Gesigneerd Boek + Naamsvermelding in het boek + Uitnodiging voor de boekpresentatie.

 • € 100 of meer
  Portfolio Review

  In deze sessie van een uur in mijn studio in Amsterdam (of Skype sessie), help ik uw fotografie projecten naar een hoger niveau te brengen + Naamsvermelding in het boek + Uitnodiging voor de boekpresentatie!

 • € 250 of meer
  Urban Photography Coaching Sessie

  In deze 1 op 1 sessie van 2 uur in Amsterdam leer ik U, de kunst van het observeren en het ongewone in het alledaagse ontdekken. We spreken af in een café (koffie inbegrepen) en gaan dan de straat op om samen te fotograferen + Naamsvermelding in het boek + Uitnodiging voor de boekpresentatie!

 • € 300 of meer
  Lezing

  Een avondvullende presentatie van het project op uw school, cursus, vereniging of bedrijf. Tijdens deze avond vertel ik over mijn motivatie, concept en werkwijze. (ex reis- en verblijfkosten)

 • € 450 of meer
  Fototshoot Out of Place

  Laat jezelf of iemand anders portretteren in stijl van het project + Gesigneerd Boek + Naamsvermelding in het boek + Uitnodiging voor de boekpresentatie.

 • € 495 of meer
  Limited Edition Print 45 x 27,5cm in lijst + Gesigneerd Boek

  Gesigneerd Boek + Limited Edition Print 45 x 27,5 cm op Hahnemühle Fine Art Baryta papier, editie 1/100, Gesigneerd, in houten lijst. Keuze uit 3 verschillende foto's (zie de onderschriften van de foto's hiernaast) + Naamsvermelding in het boek + Uitnodiging voor de boekpresentatie!

 • € 500 of meer
  Workshop Urban Encounters

  In deze masterclass van een middag in een stad naar keuze in Nederland, zal ik vertellen over conceptontwikkeling, werkwijze en eigen ervaringen. We gaan aan de slag met daglicht op straat. Aan bod komt de kunst van het observeren: hoe herken je interessante locaties en betekenisvolle situaties en hoe kan je die het beste tot uitdrukking laten komen. Programma van de middag kan per groep op maat gemaakt worden. Max 12 deelnemers.

 • € 750 of meer
  Sponsorship + 5 Gesigneerde Boeken

  Deze donatie wordt jouw organisatie/bedrijf vermeld in het colofon van het boek met naam en/of logo + 5 gesigneerde boeken + Uitnodiging voor de boekpresentatie.

 • € 1.000 of meer
  Masterclass - Studio x Street: Cinematic Lighting

  In deze masterclass van 1 dag in een stad naar keuze in Nederland, zal ik vertellen over conceptontwikkeling, werkwijze en eigen ervaringen. We behandelen we het gebruik van dag en kunstlicht op straat volgens het 3 punts licht systeem. Onderwerpen die ter sprake zullen komen zijn: licht/schaduw, scherpte, kadrage, positie van camera, mis en scène. We gaan veel praktisch aan de slag met flitsers op straat. Iedere deelnemer krijgt achteraf feedback over zijn werk via email. Programma van de dag kan per groep op maat gemaakt worden. Max 12 deelnemers.

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019