Hoera!! Cuypershuis - Geef het Cuypersplafond weer kleur is geslaagd!

Dankzij 112 donaties die samen € 17.510 opleverden voor Cuypershuis.
Superbedankt voor het bijdragen via voordekunst.

Geef het Cuypersplafond weer kleur

Wij willen het gedecoreerde plafond in de oorspronkelijke huiskamer van Pierre Cuypers weer zichtbaar mak...

Cuypershuis
Cuypershuis
Museum

Het Cuypershuis is hét museum over de Roermondse architect Pierre Cuypers. Het museumgebouw is een uniek complex in Nederland.

1 project gesteund

 • Hoera!

  Dit project is helemaal voordekunst. De financiering is geslaagd. Via de updates houdt de projectmaker je op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit project.

 •   Tip
  € 50 of meer
  Print lijntekening en kleurpotloden

  U ontvangt een persoonlijke bedankkaart per post, een laser gesneden sjabloon, een print van de lijntekening én een doosje kleurpotloden van het Cuypershuis.

 • € 10 of meer
  Bedankt!

  Bedankt voor de donatie! Met uw hulp kunnen we het plafond in de oorspronkelijke huiskamer van Pierre en Nenny Cuypers terugbrengen!

 • € 25 of meer
  Bedankkaart en sjabloon

  U ontvangt een persoonlijke bedankkaart per post en een laser gesneden sjabloon. Met de bedankkaart krijgt u gratis toegang tot ons museum en kunt u het plafond in het echt komen bekijken.

 • € 75 of meer
  Exclusieve preview

  Tijdens een inloopmoment krijgt u een exclusieve preview van de reconstructie door studenten van de opleiding SintLucas. Ook komt uw naam in de tijdelijke expositie over het Cuypersplafond te staan. En u ontvangt een persoonlijke bedankkaart per post. Hiermee krijgt u gratis toegang tot ons museum.

 • € 100 of meer
  Feestelijke oplevering

  U wordt uitgenodigd voor de feestelijke oplevering van het plafond. Naast een bezichtiging van het eindresultaat vertellen wij u meer over de reconstructie. Ook komt uw naam in de tijdelijke expositie over het Cuypersplafond te staan. En u ontvangt een persoonlijke bedankkaart per post. Hiermee krijgt u gratis toegang tot ons museum.

 • € 200 of meer
  Foto van het nieuwe plafond

  Uw naam komt in de tijdelijke expositie over het Cuypersplafond te staan, u ontvangt een foto van het nieuwe plafond en een uitnodiging voor de exclusieve preview plus de feestelijke oplevering. Natuurlijk ontvangt u een persoonlijke bedankkaart per post. Hiermee krijgt u gratis toegang tot ons museum en kunt u het plafond in het echt komen bekijken.

 • € 500 of meer
  Een passende tegenprestatie

  Uw naam wordt als donateur vermeld op onze website en in het Cuypershuis. U ontvangt een persoonlijke bedankkaart per post. Hiermee krijgt u gratis toegang tot ons museum en kunt u het plafond in het echt komen bekijken. Na overleg maken wij tevens graag voor u een passende tegenprestatie (bijvoorbeeld een uitnodiging voor de preview óf de feestelijke oplevering, een presentatie over het project of een rondleiding door het Cuypershuis).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2022