U BEVINDT ZICH HIER

een project van Martijn vd Griendt — RIJKSMUSEUM AMSTERDAM
U BEVINDT ZICH HIER

Het tiende fotoboek van Martijn van de Griendt dat gelijktijdig verschijnt met zijn solo tentoonstelling in het Rijksmuseum dit najaar (okt)

Martijn vd Griendt
Martijn vd Griendt
fotograaf

Documentair fotograaf & filmmaker

18 projecten gesteund

doneer nu

doneer gemakkelijk met de app van jouw bank

 • Je geld terug als het project niet slaagt

  Elk bedrag te doneren vanaf €10

  Geen transactiekosten

  Doneer openbaar óf anoniem

 •   Tip € 75 of meer

  BOEK EN PLAAT: een GESIGNEERD exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER samen met een special edition print van de foto waar ik de titel van het boek aan ontleende. (ca. 20/25cm, oplage 42, genummerd en gesigneerd).

 • € 11 of meer

  EEUWIGE DANK: je krijgt eeuwige dank voor jouw symbolische steun. Virtueel gestuurd en niet inwisselbaar tegen andere soorten bedankjes.

 • € 35 of meer

  MIJN NIEUWE BOEK IN JOUW KAST: een GESIGNEERD exemplaar van het nieuwe boek U BEVINDT ZICH HIER, thuis gestuurd of wanneer mogelijk op te halen in het Rijksmuseum bij de opening.

 • € 42 of meer

  SELFIE TIME: naast een terplekke gesigneerd exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER maak ik van jou en mij een selfie die je via de digitale weg op je telefoon krijgt. Let op: slechts 11 unieke selfies beschikbaar. Wees er snel bij want OP=OP! (uitvoering in Amsterdam, Eindhoven of Haarlem)

 • € 55 of meer

  VERRASSINGSPAKKET: je krijgt een GESIGNEERD exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER plus een verrassingsfotoboek uit mijn gigantische privécollectie (van een willekeurige fotograaf, speciaal voor jou geselecteerd).

 • € 65 of meer

  PORTFOLIO BESPREKING: naast een terplekke gesigneerd exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER krijg je ruim anderhalf uur een één op één coach-gesprek of portfolio bespreking (of een combi) met gratis koffie/thee/limonade & tips voor je carriere. (locatie in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of Haarlem).

 • € 70 of meer

  KNIPOOG BOEKENPAKKET ook bekend als de MARCEL VAN ROOSMALEN TRILOGIE: je krijgt een GESIGNEERD exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER plus 2 van mijn andere fotoboeken waar Marcel van Roosmalen teksten voor schreef: Allemaal! (over het Nederlandse levenslied) en VOOR JOU XXX STELLA (over de Kamasutrabeurs). (thuisgestuurd en op verzoek gesigneerd)

 • € 111 of meer

  DOCUMENTAIR BOEKENPAKKET GOUD: je krijgt een GESIGNEERD exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER plus mijn fotoboeken FOREVER YOUNG, IK BEN ZEVENTIEN & MARIA I NEED YOUR LOVIN' (thuisgestuurd en op verzoek gesigneerd).

 • € 144 of meer

  DOCUMENTAIR BOEKENPAKKET DIAMANT: je krijgt een GESIGNEERD exemplaar van U BEVINDT ZICH HIER plus mijn fotoboeken FOREVER YOUNG, IK BEN ZEVENTIEN, MARIA I NEED YOUR LOVIN' & het bijna uitverkochte HASSAN & HOESSEIN (mijn veelbesproken eerste boek uit 2005) (thuisgestuurd en op verzoek gesigneerd).

 • € 200 of meer

  PODIUM VAN DE GRIENDT: Ik geef al jaren pakkende lezingen op scholen en bij bedrijven. Speciaal voor jouw organisatie verzorg ik een visuele lezing van ruim anderhalf uur met hilarische verhalen en mooie anekdotes. Eventueel ook mogelijk om mijn documentaire over MARIA te screenen en te bespreken. Daarnaast natuurlijk een exemplaar van het nieuwe fotoboek. (tijd en locatie in overleg, buiten Nederland zijn de vliegkosten voor jou ;) )

 • € 500 of meer

  RIJKS AT HOME: we gaan samen naar mijn tentoonstelling en daar mag jij één van de foto's uitkiezen. DAT unieke exemplaar (van 1.20 bij 80 cm) is na afloop van de tentoonstelling van jou (op volgorde van aanmelding, dus ook hier is snelheid geboden) (vervoer van de foto op eigen kosten, maar past in een gemiddelde gezinsauto).

 • Geen tegenprestatie

  Ik wil dit project graag steunen en hoef hiervoor geen tegenprestatie te ontvangen

© 2019